• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim

cnsdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
6 aylık hamileyim ama bir yüzüğüm bile yok eşim Nasıl kabul eder?

Neyi nasil kabul eder?

Bebegi ediyor yüzük bile alınmadığına göre beni :KK43:

Evlilik dışı çocuk oluyor . Cocugu kabul edıyor ama beni bir türlü etmiyor yüzük bile almadı

Konuyu daha ayrıntılı yazarsaniz

Evlilik dışı çocuk oluyor . Cocugu kabul edıyor ama beni bir türlü etmiyor yüzük bile almadı

Seni sevmiyor mu?
6 ay içinde nasıl olacağını konuşmadınız mı ki?
Niye seni istemiyor peki? o_O

Evli degilsiniz 23 haftalik hamilesiniz simdiye kadar kabul edip etmedigini ogrenecek firsatiniz olmadi mi?

Evi yaptı gitmedim annemin evindeyim neden yüzük bile almıyor kı :( bu aralar sinirim çok bozuk

Evi yaptı gitmedim annemin evindeyim neden yüzük bile almıyor kı :KK43: bu aralar sinirim çok bozuk

Bence yüzüğü en son düşünün siz.
6 aylık bir bebeğiniz var.
Ve seni istemeyen bir adam..
Tüm sorun yüzük alıp almamasına kalsa keşke.
Seni sevmiyor mu?

Evi yaptı gitmedim annemin evindeyim neden yüzük bile almıyor kı :KK43: bu aralar sinirim çok bozuk
Evi yapti gitmedim derken? Adam kabul etmeyecegi kadina ev yaparmi. Yuzuk bu kadar mi onemli. Yuzuk derken tek tas falan kastetmiyosun dimi?

Bu nassı iş ya. :işsiz:
Beynim yandı.
Ağzınızdan da kerpetenle laf alınıyor.
Ne olduğunu ben hala anlayamadım ama,
Allah yardımcın olsun.
Ben tahminimi soyliyim. Bayan tek tasli falan bi evlilik teklifi beklemis bunca zaman. Gelmeyince de sevilmedigini ve istenmedigini dusunmus.

Back
X