@Melek8663 normalde böyle konulara girip yorum yapmayı seven bir insan değilim ancak dayanamadım. Hamileymişsiniz, hayırlı olsun, 2 evladınız varmış, sağlıkla büyüsünler. Burada anne olmak isteyen, olamayan, belki her gün, her gece evlat hasretiyle yanıp kavrulan kadınlar var, bunlardan biri de benim. Yaşınız oldukça genç, @Magnifiaque adlı üyenin yaptığı yoruma verdiğiniz cevabı sadece ve sadece gençliğinize vermek isterdim ancak yapamıyorum. Karnınızdaki bebeği dünyaya getirme / getirmeme kararı tamamen size ve eşinize kalmış, tabii baktığınızda hamile kalmadan önce gerekli korunma önlemlerini almış olsaydınız bu gebelik hiç gerçekleşmeyebilirdi. Yine de olanla ölene çare yok diye bir laf vardır bunu da hatırlatmış olayım.
Dilerim karnınızdaki de dahil çocuklarınızı güzel bir şekilde yetiştirme şansına sahip olursunuz. Anne olamamanın ne demek olduğunu anlayamayacağınızı, bu durumda olan kadınlarla empati kuramayacağınızı tahmin ediyorum, anne olamadığı için derdini dile getiren insanlara karşı sert görüşler belirtmek yerine iyi dileklerinizi sunmanız kalbinizin temizliğini ve iyi niyetinizi daha kolay belli etmenize sebep olabilir.