hamileyimdir dimi :))

sogukates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
137
67
kızlar dün evde çubuk(strip) test yaptım nihayet ikinci çizgiyi görebildim.adetime 2 gün var. bide ovulasyon testi gebelik varsa çift çizgi çıkarmış onuda yaptım 2.çizgi daha yoğun çıktı.şimdi adetimin geçmesini beklicem inş tutmuştur bebeğim yaa. ve hala inanamıyorum, hamileyimdir dimi??

Eklentiler

• 20150721_084630.jpg
    20150721_084630.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 428
  • 20150720_200708.jpg
    20150720_200708.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 432
kızlar dün evde çubuk(strip) test yaptım nihayet ikinci çizgiyi görebildim.adetime 2 gün var. bide ovulasyon testi gebelik varsa çift çizgi çıkarmış onuda yaptım 2.çizgi daha yoğun çıktı.şimdi adetimin geçmesini beklicem inş tutmuştur bebeğim yaa. ve hala inanamıyorum, hamileyimdir dimi??
bu gebelik testi sonucun değil mi? Ovülasyon testini ben hiç duymadım

Tebrikler arkadaşım, inşallah sağlıkla,huzurla kucağına alırsın bebeğini.

hepinize tek tek teşekkür ederim tanımadığım halde beni güzel dileklerinizle mutlu ettiniz.Allah güzel gönlünüze göre versin.
evet büyük ihtimalle hamileyim ama beni kan tutuyor ve damarım bulunmuyor.çok sıkıntılı oluyo kan vermem. gebeliğimin normal gidişatını nasıl izlemeliyim.adetime 2 gün var.doktora ne zaman gitmeliyim.olduğumuz yerde doktor yok.en az 2 saat mesafede merkeze dr. gitmem lazım!

allah yardımcın olsun doktora istersen 2 hafta kadar sonra giit ağır kaldırma yat sıcak duş alma cinsel ilişkiden uzak dur

X