hamileyimm ağrıdan duramıyorum :(

ciniviz_35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
148
43
36
merhaba hanımlar 16 haftalık hamileyim.. dün geceden beri kollarım parmaklarım feci ağrıyor :KK43: kolarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum eklem ağrılarım geçmiyor sebebini bulamadım googleden yada ne yapsam gececek :KK43:((( Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı ????

Geçmiş olsun canım... Bilmiyorum ama doktoruna görünmen en doğrusu bence... Muhakkak yapabileceği bir şey vardır..

merhaba hanımlar 16 haftalık hamileyim.. dün geceden beri kollarım parmaklarım feci ağrıyor :KK43: kolarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum eklem ağrılarım geçmiyor sebebini bulamadım googleden yada ne yapsam gececek :KK43:((( Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı ????

romatizman var mı, bende var her zaman bi tarafım ağrımaz ama bazen ağrı tutar, ama tabiki doktora sor mutlaka

doktorunuzu arayıp bilgi alın eklem ağrıları için hap -vitamin veriyorlar genelde.
Bir de rahim büyümesine bağlı olarak eklem ağrıları normal sayılıyor.
ellerde ve kollarda hissislik gibi şeyler de olabiliyormuş ara ara.
Hayırlı kucağınıza almak nasip olsun bebeğinizi.
Bir de fırsat buldukça yürüyüş -egzersiz yapın.

doktorunuzu arayıp bilgi alın eklem ağrıları için hap -vitamin veriyorlar genelde.
Bir de rahim büyümesine bağlı olarak eklem ağrıları normal sayılıyor.
ellerde ve kollarda hissislik gibi şeyler de olabiliyormuş ara ara.
Hayırlı kucağınıza almak nasip olsun bebeğinizi.
Bir de fırsat buldukça yürüyüş -egzersiz yapın.
olabilir çok yürüyüş yapıyorum kiloluyum belki ondandır ama hamilelğimde hiç kilo almadım aksine 1.5 kg vermişim :S bilemiyorum kontrolümde mutlaka sorucam daha şimdiden uykusuzluk çekmek istemiyorumm =(

X