Hamileyimm! Belirtilerimi anlattım

Merve kpc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
328
214
53
32
Merhaba kizlar. Cok şükür ki hamileyim. 1 bucuk senedir istiyorduk. Bu ay nasip oldu. herkes gibi bende her ay belirti aradim vucudumda.smdi sizlere nasil belirtiler yasadim anlatmak istiyorum. Ama şunu belirtmek istiyorum her kadinin gebelik belirtisi cok farklı. Yinede kendinizde biseyler bulursunuz birilerine umut olurum diye yazıyorum.
Yumurtlamam bitti degerlendirdik.1 hafta sonra ( yani adete 15 gun kala) sol kasigimda 3 gun boyunca ara ara kasilmalar oldu.normalde hic olmaz.
Ardından tv bakarken başım döndü. Ama üzerinde durmamıştım. Leke vs hic gelmedi.hep takip ettim lekelenme olacak mi diye. Yerlesme kanamasi anlaminda. Idrara sık çıkma da olmadi. Baska belirtim yoktu. Goguslerimde de bisey yoktu.
Sadece adete 5 gun kala ruya gördüm. 1 gecede 3 defa farkli farkli sekilde hamile olduğumu gördüm. Psikolojik diye düşündüm. Ama cok gerçekçiydi. Hatta esime de ruyami anlatmistim. O gun uyandim erken gebelik testi yaptim. Adete 5 gun var. belli olur diye düşündüm. Tek çizgi cikti. O gün cok agladim. Ruyamdan da cok etkilenmistim çünkü. Sonra adetim 4 gun gecti. Diyet yapiyordum beslenmemden kaynakli geciktigimi düşündüm.hic kondurmadim.sonra 4.gun sabah dayanamadim test yaptim ve direk çift cizgi vardi. Cok garip duygu. Hemen kan vermeye gittim. Allahim isteyen herkese versin. Cok guzel duygu imiş.buda benim hikayem :)

Allah kazasız belasız doğmasınıda nasip etsin Ben 3 aylık evliyim erken ama prolaktin hormonu yüksek doktor bu durumda hamile kalamazsın dedi idrar yollarımda da enfeksiyon var. O yüzden endişeliyim. Hamilelerin duası kabul olur derler bana dua ederseniz çok mutlu olurum Rabbim hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere nasip etsin evlat

Maşallah Allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah duaların da bizide eşlik eder misin

Maşallah canım çok tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Bende 1.5 yıllık evliyim henüz bir gebelik elde edemedim. İnşallah bu ay olur 4 gün kaldı ama hiç ümit yok

Prolaktin için ilaç vermedi mi? Tek sorun buysa ilaçla çok kolay düşer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…