Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüm annelere yazıyorum ilk hamileliğim ve 6.haftadayım henüz..ve nelere dikkat etmeliyim tecrübeli annişler sizlerden bolca tavsiye bekliyorum saolun şimdiden..
tüm annelere yazıyorum ilk hamileliğim ve 6.haftadayım henüz..ve nelere dikkat etmeliyim tecrübeli annişler sizlerden bolca tavsiye bekliyorum saolun şimdiden..
hayırlısı olsun inşallaaah ALLAH sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...ilk 3 ay boyunca ağır işler yapma ağır kaldırma en önemlisi o sonra yediklerine dikkat et canım sebze meyve bol ye bide balık ye sigara içiyorsan hemen sigarayı bırak gazlı içecekler içme
Canım hayırlı uğurlu olsun :))) En önemlisi korkma kendine biraz dikkat et ve bol bol sebze meyve ye gerisini Allah hall eder...:)) Allaha emanet ol :))