- Emoji Skoru
- 48
- Puanlar
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarpıntıyı özellikle ilk hamileliğimde yaşadım,doktorumda dideral vermiştimerhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dünden beri kalbim çarpıo çok fazla artık gögüs kısmımı ağır ve yorgun hissediyorum doktorumu aradım kardiyolojiye çık tekrar konuşalm dedi varmı başına böyle birşey gelen
oluor. dokt gıt. kendını dınleme. panık atakda olabılır. tansıyonunu ölçtur.merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dünden beri kalbim çarpıo çok fazla artık gögüs kısmımı ağır ve yorgun hissediyorum doktorumu aradım kardiyolojiye çık tekrar konuşalm dedi varmı başına böyle birşey gelen
Kan üretimi arttığı ve basıncıda arttığı için hamilelikte çarpıntı görülmesi normalmerhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dünden beri kalbim çarpıo çok fazla artık gögüs kısmımı ağır ve yorgun hissediyorum doktorumu aradım kardiyolojiye çık tekrar konuşalm dedi varmı başına böyle birşey gelen
annemdede kalp var ondan korktumDemir eksikliği sebep olabilir kan tahlili yaptir .carpintim vs olmamasina rağmen de tesadüf bir gebelik kontrolünde kalp hastası olduğumu öğrendim ve sonuç maalesef pek güzel olmadı. .Geçmiş olsun
merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dünden beri kalbim çarpıo çok fazla artık gögüs kısmımı ağır ve yorgun hissediyorum doktorumu aradım kardiyolojiye çık tekrar konuşalm dedi varmı başına böyle birşey gelen