• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileyimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angelteee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
5
0
1
27
IMG_7365.webp
Dün adet günümdü test silikti burdada paylaşmıştım bugün tekrar yaptım daha koyu gerçekten hamileyim ve yumurtlamadan bir gün sonra yakınlaşma olmuştu şuan inanamıyorum..Testin koyulaşması hormonun yükseldiği anlamınamı geliyor 🤔

Eki Görüntüle 3677223 Dün adet günümdü test silikti burdada paylaşmıştım bugün tekrar yaptım daha koyu gerçekten hamileyim ve yumurtlamadan bir gün sonra yakınlaşma olmuştu şuan inanamıyorum..Testin koyulaşması hormonun yükseldiği anlamınamı geliyor 🤔
Evet canım hcg nin yükseldiği anlamına geliyor. Hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşallah. Hcg takibi yap 2 günde bir düzenli artış var mı bak. İyi artıyorsa ortalama sata göre 5 buçuk haftalıkken keseni görebilirsin 🌸

Evet canım hcg nin yükseldiği anlamına geliyor. Hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşallah. Hcg takibi yap 2 günde bir düzenli artış var mı bak. İyi artıyorsa ortalama sata göre 5 buçuk haftalıkken keseni görebilirsin 🌸
Ay çok sevindim insallah teşekkür ederim 😇

Back
X