• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİMM

aselmine

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
202
Puanlar
53
Hanımlar merhaba bir yıldır gebe kalamiyordum ancak dün kan testimden hamile olduğumu öğrendim beta hcg 12 çıktı doktor üç gün sonra gel kan ver artışi takip edelim dedi ne yapamam gerekiyor bilmiyorum folik asit Demir vs yazdı ama zaten ben onları kullanıyorum

Hayırlı olsun canım. Takviyelerle devam et ama iki günde bir değer artışına bakması gerekmiyor mu

Hayırlı olsun canım. Takviyelerle devam et ama iki günde bir değer artışına bakması gerekmiyor mu
Çok teşekkür ederim devam ediyorum fenalaşıyorum kan verince ciddi anlamda o gün yani yatak döşek yatıyorum o yüzden doktora da bunu anlattım o da 3 gün sonra gelsen olur daha sonra kadın doğuma sevk ederiz seni orası takip eder dedi benim gittiğim aile sağlığı merkeziydi

Anladım canım o zaman dediği gibi yaparsın belirtilerin nasıldı detaylandırır mısın

Anladım canım o zaman dediği gibi yaparsın belirtilerin nasıldı detaylandırır mısın
Sadece rahmimde batma hissettim gideyim vereyim dedim kan çünkü artık erken gebelik testi vs hiç yapmıyordum yanıltıcı olduğu için ve aşırı yorgunum kolum kalkmıyor

Evet ya onlar yanıltıyor mesela testlerim bitti evde yok ama olsa da acaba yapmasam mı yapsam mı diye düşünürüm çünkü yanıltıyor boş yere strese gerek yok
Sadece rahmimde batma hissettim gideyim vereyim dedim kan çünkü artık erken gebelik testi vs hiç yapmıyordum yanıltıcı olduğu için ve aşırı yorgunum kolum kalkmıyor

Evet ya onlar yanıltıyor mesela testlerim bitti evde yok ama olsa da acaba yapmasam mı yapsam mı diye düşünürüm çünkü yanıltıyor boş yere strese gerek yok
O yorgunluk bende de var hiçbir şey yapmak istemiyorum

Siz ne zamandır deniyorsunuz

Bizim bir yıl oldu sayılır plansız rastgele korunmasız gittik olmadı şuan biraz daha takipli olacak gibi bakalım
Bizimde tam bir yıl olmuştu o kadar çok ağladım ki o son aylarda çünkü bir yıl olunca kısırlık olarak kabul ediliyor çok şükür bu ay oldu klomen kullanmıştım geçen ay belki onun etkisi vardır bilemiyorum neler neler denedim tüp Bebek düşünüyordum çok şükür gerek kalmadı inşallah bu ay en yakın zamanda sizinde pozitif olur tüm kalbimle diliyorum evlat hasreti çok zormuş

Bizimde tam bir yıl olmuştu o kadar çok ağladım ki o son aylarda çünkü bir yıl olunca kısırlık olarak kabul ediliyor çok şükür bu ay oldu klomen kullanmıştım geçen ay belki onun etkisi vardır bilemiyorum neler neler denedim tüp Bebek düşünüyordum çok şükür gerek kalmadı inşallah bu ay en yakın zamanda sizinde pozitif olur tüm kalbimle diliyorum evlat hasreti çok zormuş
Ayy inşallah canım benim ben de bu ay ilk defa Klomen kullandım sürecinden bahsetsene nasıl belirtiler yaşadın

Ayy inşallah canım benim ben de bu ay ilk defa Klomen kullandım sürecinden bahsetsene nasıl belirtiler yaşadın
Ya inşallah nasip olsun Allah'ım ben adet bitiminin beşinci günü günde iki kere kullandım ve sonrasında ilişki oldu o aydan sonra adet oldum adet oluncada bu ilaç işe yaramıyor dedim ikinci kutuyu kullanmadim ilacı kullandıktan sonra göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet oluştu ayrıca klomen kullanan çoğu kadın ikiz gebelik yaşamış

Ya inşallah nasip olsun Allah'ım ben adet bitiminin beşinci günü günde iki kere kullandım ve sonrasında ilişki oldu o aydan sonra adet oldum adet oluncada bu ilaç işe yaramıyor dedim ikinci kutuyu kullanmadim ilacı kullandıktan sonra göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet oluştu ayrıca klomen kullanan çoğu kadın ikiz gebelik yaşamış
Bence beş gün daha bekleyip kan verin havalarda dengesiz ama bence hamilesiniz

Canım adet oldum demişsin şuan gebesin ama değil mi

Canım adet oldum demişsin şuan gebesin ama değil mi
Geçen ay adet olmustum yani klomeni kullandıktan sonraki ay bu ay gecikme olduğu için gebe olduğumu öğrendim

Anladım canım bu ay batma vb şeyler yaşadın mı

Klomen geçen ay plan adette gecikme yapmış mıydı

Back
X