hamileyimm :):):)

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah.

o kalp sesi cok degişik degilmi daha fındık kadar ama kalbi nasıl atıyor sen nelere kadirsin AllahımAllaha sükür.bende cok degişik olmustum kalbim yerinden fırlamıstı duygulandım aglamamak için zor tutmustum kalbim nasıl carpmıstı.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin hepimize insallah.Darısı tüm isteyenlere insallah

Tu tu tu tu masallaah! Melegini sag salim hayirlisiyla kucagina al Insallah.. Darisiii bizlere(anne olmak isteyen)insallah

Amin canım inşallahh.....

Allah saglikla kucagina almayi nasib etsn insallah

Bana yorum yazan, destek olan dua eden herkese cok teşekkür ederim.

Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin. hastanelerde ugrasmak gidip gelmek başarısızlıklar nedir cok iyi biliyorum. Inşallah sağlıkla kucagıma alırım. aslında pek cok şey daha yeni başlıyor...

Bundan sonraki sürecte Allah tüm hamilelere yardım etsin. sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek en büyük istegimiz...

hayırlı olsun,

Bnd 3 haftalik hamileyim nelere dikkat etmm lazm bende cok yeniyim tecrubenize ihtyacm var ne sekilde beslnmelym ve dr ne zamn gdeym kalp atislari duymk icin

Ayyy duygulandim caninmm kendine dikkat et bebeğini sag salin kucağına alirsin inşallah darısı bizim başımıza :)

Bnd 3 haftalik hamileyim nelere dikkat etmm lazm bende cok yeniyim tecrubenize ihtyacm var ne sekilde beslnmelym ve dr ne zamn gdeym kalp atislari duymk icin

cok cok yenimiysin ne güzel... tebrik ederim şimdiden... 5.haftadan itibaren kalp atısları duyulabiliyor.ben gittigidme 6.haftadaydım. öyle güzel bir duygu ki o kalp sesini duymak....

bol bol protein ye. ceviz ye mutlaka ve balık, eger yiyebiliyorsan haftada en az iki diyor doktorum. ben aburcubur cok yerdim onları kestim yerine meyve kurusu yiyorum. hem tatlı ihtiyacımı karsılıyor hemde kabızlık için yardımcı oluyor.

folik asit kullanmaya başladınmı? ilk iki ay cok önemli folik asit için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…