- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
- Konu Sahibi cikolata2014
-
o kalp sesi cok degişik degilmi daha fındık kadar ama kalbi nasıl atıyor sen nelere kadirsin AllahımAllaha sükür.bende cok degişik olmustum kalbim yerinden fırlamıstı duygulandım aglamamak için zor tutmustum kalbim nasıl carpmıstı.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin hepimize insallah.Darısı tüm isteyenlere insallahYazarken bile inanamıyorum. Üç yıllık uzun uğraşlar sonucunda bende hamileyim. Rabbime şükürler olsun..
Nereden başlasam nasıl anlatsam ki; Aylarca süren yumurta takibi - kac kere denenen çatlatma igneleri - arada rahim kalınlaşması için yaptırılan biyopsi ve tedavi - aşılama- tüp bebek yumurta toplama- arada OHSS hastalıgı- tüp bebek transfer veeeee bebişimin kalp atışlarını duymak
Yazarken ne kadar kolaymış aslında ama yaşarken hiçte kolay olmadı bu süreç...
Bugün itibari ile 7 haftalık hamileyim... Cumartesi kalp atışlarını dinledim. ağlamaktan doktorum ile konuşamadım...
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bana da sağlıkla kucagıma almamı nasip etsin inşallah....
Amin canım inşallahh.....o kalp sesi cok degişik degilmi daha fındık kadar ama kalbi nasıl atıyor sen nelere kadirsin AllahımAllaha sükür.bende cok degişik olmustum kalbim yerinden fırlamıstı duygulandım aglamamak için zor tutmustum kalbim nasıl carpmıstı.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin hepimize insallah.Darısı tüm isteyenlere insallah
Aminnnnnnn :):)Tu tu tu tu masallaah! Melegini sag salim hayirlisiyla kucagina al Insallah.. Darisiii bizlere(anne olmak isteyen)insallah
cok teşekkür ederim. AminAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok sevindim sizin adınıza
Allah saglikla kucagina almayi nasib etsn insallahYazarken bile inanamıyorum. Üç yıllık uzun uğraşlar sonucunda bende hamileyim. Rabbime şükürler olsun..
Nereden başlasam nasıl anlatsam ki; Aylarca süren yumurta takibi - kac kere denenen çatlatma igneleri - arada rahim kalınlaşması için yaptırılan biyopsi ve tedavi - aşılama- tüp bebek yumurta toplama- arada OHSS hastalıgı- tüp bebek transfer veeeee bebişimin kalp atışlarını duymak
Bugün itibari ile 7 haftalık hamileyim... Cumartesi kalp atışlarını dinledim. ağlamaktan doktorum ile konuşamadım...
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bana da sağlıkla kucagıma almamı nasip etsin inşallah....
sagol canımcoook sevindim cnm ..
darısı bizlerin basına insallah ..
sağsalim all annişim
cok teşekkür ederim. sagolAllah saglikla kucagina almayi nasib etsn insallah
Yazarken bile inanamıyorum. Üç yıllık uzun uğraşlar sonucunda bende hamileyim. Rabbime şükürler olsun..
hayırlı olsun,Yazarken bile inanamıyorum. Üç yıllık uzun uğraşlar sonucunda bende hamileyim. Rabbime şükürler olsun..
Bnd 3 haftalik hamileyim nelere dikkat etmm lazm bende cok yeniyim tecrubenize ihtyacm var ne sekilde beslnmelym ve dr ne zamn gdeym kalp atislari duymk icin
Amin canım...Ayyy duygulandim caninmm kendine dikkat et bebeğini sag salin kucağına alirsin inşallah darısı bizim başımıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?