Hamileyimm

hamileyim ikinci çocuğa birincisi 14 yaşında eşimle kendi ofisimizde beraber çalışıyoruz hiç ayrılmadık şimdiye kadar ama Bebek'te istiyoruz ben hem Bebek hem iş Nasıl yapıcam evde sıkılırım lütfen yardımcı olurmusunuz

İsteyip yapmışsınız Allah da nasip etmiş şükredin işte. Hem kendi işyerinizmiş evde sıkılırsanız ofise de götürebilirsiniz. Başkasının yanında akşama kadar çalışanlar ne yapsın?

hamileyim ikinci çocuğa birincisi 14 yaşında eşimle kendi ofisimizde beraber çalışıyoruz hiç ayrılmadık şimdiye kadar ama Bebek'te istiyoruz ben hem Bebek hem iş Nasıl yapıcam evde sıkılırım lütfen yardımcı olurmusunuz

ofis derken ? mesleginiz nedir ki ? zaten kendi isiniz ise doguma kadar gider gelirsiniz ise, ondan sonrada bebegi emanet edebileceginiz yakininiz varsa en azindan yarim gun calisirsiniz bence kendi isiniz olmasi buyuk avantaj.
ozelde calisan anne adaylari ne yapsin hadi devlettekileri baya bir sut izni falan filan rahat ediyorlar.

Müteahhitlik ofise götürme olmaz Can'ım ben diyorum ki 2ay felan ben bakarım sonra anneme bıraksam akşam alsam

Allah herkese böyle dert versin ne diyim yanii

Hayırlı olsun, Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Ancak ne çeşit bir yardım istiyorsun bizden onu pek anlayamadım. Bebek istiyorsan sıkılacaksın şartların öyleyse. Evine gelip neşelendirelim mi yani ne yapalım senin için, ne istersin ? :KK73:
Bir de dipnot olarak söylemeliyim ki; bebek kelimesi cins isim olduğu için ilk harfi büyük yazılmaz, gelen ek de o şekilde ayrılmaz. Bir eğitimci olarak gözüme battı o sebeple söyleme ihtiyacı duydum, yanlış anlaşılmasın bilgi bilgidir eğitim heryerdedir, öptüm :KK8:

Ofiste göreviniz ne

Siz olmadan yürümez mi yoksa esasen siz olmadan oranın yürüdüğünü mü görmek istemiyorsunuz

Zira ben de doğumdan sonra işleri yaptılar benden yardım istemediler diye bozulmuştum ki ben çalışan idim

Onlar da gelip yardım etmedi sonuna kadar iznini kullandı diye bızulmuşlardı

Evde insan sıkılır bunalır tabii ama ben 3,5 aylık mecburen bıraktım herkes erken demişti

Part time gider süreyi yavaş yavaş artırırsın hem annen varmış bakacak

Back
X