Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim saglıkla kucagina almayı nasip etsin. Bende soğan kürü uyguladım bat yarın. Ama hic belirtim yokKızlar merhaba. Iki senedir olmuyordu mart ayinda asilama yaptircaktik hamile olduğumu öğrendim :)) soğan kürü denedgim ilk ay hamile kaldim hamd olsun.. kesinlikle tavsiye ederim :))
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Rabbim ol deyince hersey olur... Hayırlı olsun tatlım :)İki sene geçmek bilmemiştir. :) Bir de beni düşün. 2009 da evlendim daha yeni hamileyim :)
Bende adet bittikten 2 gun sonra başladım 15 günümü tamamladım işte yarın bat hiç belirtim yok. İnsallah bende hamileyimdir canım yaaa :)Adetin 7.gunu başladım 21.gunu biraktim toplam 15 gün uyguladim. Sabah aksam aç ılık olarak icilcek. İki bardak hazır suyu kaynat yemeklik beyaz soğanın kahverengi kabugunu soy dörde böl kaynayan suya at bes dk kaynat süz ılık iç. .bu sekilde uyguladim kızlar. Benimde hic belirtim yoktu adetin ilk gunu yaptim idrar testi pozitif çıktı. . Isteyen herkesede nasip olsun insAllah :))
Kızlar merhaba. Iki senedir olmuyordu mart ayinda asilama yaptircaktik hamile olduğumu öğrendim :)) soğan kürü denedgim ilk ay hamile kaldim hamd olsun.. kesinlikle tavsiye ederim :))
Ins Allah canım ovulasyon testi de yapmistim ben Allahim emeklerimizi bosa çıkarmadi şükürBende adet bittikten 2 gun sonra başladım 15 günümü tamamladım işte yarın bat hiç belirtim yok. İnsallah bende hamileyimdir canım yaaa :)
Sağol cnm aminnn. Sperm hizi düşüktü canmolmaması için sıkıntı neydi arkadaşım
bu arada rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.benim de bugün adet günüm ama henüz gelmedi.merak içinde bekliyorum.inşallah gelmez de hamileyimdir.hiçbir belirtim de yok aslında ama umut işte.
İki sene geçmek bilmemiştir. :) Bir de beni düşün. 2009 da evlendim daha yeni hamileyim :)
hayalkırıklığına uğramak istemiyorum.üç beş gün geciksin de öyle test yaparım.inşallah vardır.Sağol canım amiinn.. benimde belirtim yoktu test yap istersen
hayalkırıklığına uğramak istemiyorum.üç beş gün geciksin de öyle test yaparım.inşallah vardır.
Supermis yaa hayirli olsun tebrikleeeerKızlar merhaba. Iki senedir olmuyordu mart ayinda asilama yaptircaktik hamile olduğumu öğrendim :)) soğan kürü denedgim ilk ay hamile kaldim hamd olsun.. kesinlikle tavsiye ederim :))
Supermis yaa hayirli olsun tebrikleeeereger bu ay olmazsa kesin deneyecem
peki 2 yil olmamasinin bi sebebi varmiydi tedavi falan oldunmu?