hamileyimmm ama yanlışlıkla farlutal içtim korkuyorum yardım edin kızlar

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar bundan 21 gün önce adetim olmadığı için farlutal içtiim 10 gün sonra hasta olursun dedi doktor 15 gün geçti olmadım..bende bugun neden olmadım diye doktora gittim 5.5 haftalık hamlesin dedi..çokkk sevındım ama sevincimi tam yaşamayadım sizce içtiğim farlutal bebeğime zarar vermiş olabilirmi...bebeğm 10 günlükken içmişim...lütfen bana böyle bir şey yaşadıysanız veya sahıt olduysanız akıl verin ben nasıl düşünmeden dururum...doktor 10 gn sonra gel kalp atışlarını dinleyelm dedi

kesin bişey demedi..olur yada olmaz demedi...istanbuldakı doktorlar bi havalarda çnkü....anlyacağın net cvp alamdım
ilerde belli olur dio ben nasıl sakin sakin ileriyi beklyim..kım bekleyeblrki

Hele bir kalp atışları duyulsun bir doktora daha gidersin. Belki gerçekten ilk haftalarda belli olmayan bir etkisi vardır. Tebrikler şimdiden.

hayırlı olsun canım içinde rahat olsun ben adı duyulmus ünlü bir doktora sordum aksine farlutual besliyormus hormon salgıladıgı için sorun yok yani

kafana takma olumsuz düşünme arkadaşında dediği gibi farlutalın kötü bi yan etkisi olmaz...sen rahat ol hamilesin pozitif düşün tadını çıkar bunun...mesajlarını takip ediyodum adet olamıyrm sonuç bi pozitif bi negatif net bişey yok diye streslerdeydin ama çok şükür hamileymişsin hayırlı olsun.....sağlıkla kucağınada al inşallahdarısı benim gibi bebek isteyenlerin başına

doktorum bana farlutal vermeden önce mutlaka kanda bebek varmı diye bakar öyle verirdi ilacı seninki hata yapmış canım bakmadan vermiş.
ama üzülme hiç bişey olmaz senin gibi olan bir yakınım var hiç bişey olmamıştı sağlıklı bebeği olmuştu takma kafana hayırlısı inşallah bebeğine odaklan

Son düzenleme:

canım benim farutal içmeden önce gebelik testi yapılmadımı????

bende adet düzensizliği diye gittim, doktor önce kan testiyle gebeliğin olmadığını gördükden sonra lutenly diye bir adet söktürücü verdi ama yinede adet olmayınca tekrar gittiğimde 6 haftalık hamileydim.
doktor adet söktürücünün zaten vücutda varolan bir hormon olduğunu söyledi ve sorun olmaz dedi,
ama ben adet söktürücüyle beraber yine doktorun verdiği antibiyotiğide kullanmıştım, iki doktor sorun olmaz bi taneside problem olabilir dedi antibiyotik için, kalbimi ferah tutup bişey olmadığını düşünüp tüm testleri yaptırıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…