Hamileyimmm...mutluyummm...

mavilim85

Ecrinim❣️Ceylinim
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
171
2
296
39
İstanbul
Arkadaşlar 1,5 ay önce başlayan tedavi serüveni sonunda dün hamile olduğumu öğrendim eşimde bende çok mutluyuz...darısı tüm isteyenlerin başına olsun...

çok çoook tebrik ediorum canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.ne zamandır bekliodunuz tedavi hemen sonuç vermiş ne guzel

hayırlı olsun canım bende pazartesi aşılama olacam inşallah banada ve tüm isteyenlere burada başlık açmak nasip olur :Saruboceq:

çok çoook tebrik ediorum canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.ne zamandır bekliodunuz tedavi hemen sonuç vermiş ne guzel

1,5 sene önce normal yollarla bebeğimizin olamayacağını öğrendik ama hemen tedaviye başlamadık.Bir süre hem maddi olarak hemde psikolojik anlamda kendimizi hazırlayabilmek için bu zaman kadar bekledik ve 31 mart günü tedavimize başladık çok şükür herşey yolunda gitti hiçbir teslik ve sorun yaşamadık.8 mayıs günü yerleştirme işlemimiz yapıldı test günüm aslında bugün ama doktorumla konuşup birgün önceye çektirdik ve dün kan verip sonucunu aldığımızda havalara uçtuk.Bebeğimiz geliyor...
Rabbim herkese nasip etsin çok değişik bir duygu,bu duyguyu yaşattığı için rabbime sonsuz şükürler olsun...:nazar:

hayırlı olsun canım.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine :)

saglıklan kucagına al ınş darısı bzıe ınşşşşşşşşş duanı eksık etme canım sızde sorun neydı ??????

1,5 sene önce normal yollarla bebeğimizin olamayacağını öğrendik ama hemen tedaviye başlamadık.Bir süre hem maddi olarak hemde psikolojik anlamda kendimizi hazırlayabilmek için bu zaman kadar bekledik ve 31 mart günü tedavimize başladık çok şükür herşey yolunda gitti hiçbir teslik ve sorun yaşamadık.8 mayıs günü yerleştirme işlemimiz yapıldı test günüm aslında bugün ama doktorumla konuşup birgün önceye çektirdik ve dün kan verip sonucunu aldığımızda havalara uçtuk.Bebeğimiz geliyor...
Rabbim herkese nasip etsin çok değişik bir duygu,bu duyguyu yaşattığı için rabbime sonsuz şükürler olsun...:nazar:

canım benim adınıza çok sevindim ben o duyguyu 1 hafta yaşadım dediğin gibi müthiş bi duyguydu kendine dikkat et yemene içmene vs. bebeğinin tutun ması için ilk 3 ay çok önemli ondan sonrası kolay Allah hiç bi sorun yaşamadaan bebeğini kucağına almayı nasip etsin banada dua et hamile olanın duası kabul olurmuş

Back
X