hamileyimmm(smyrna tüpbebek merkezi)yumurta gelişimi için ananas

ayse48

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
197
4
318
46
İzmir
sonunda hamileyim smyrna tüpbebek merkezinde yapıldı dr larından hemsırelerıne kadar herkes cok guler yüzlü cok memnun kaldık inşallah allah sağ salim kucağımıza almayı nasıp eder... ben yumurtlama donemınde tarcın bal corekotu karanfıl karısımı ve bol bol ananas suyu içtim ilk basta ultrasonda 2 tane olan yumurtalarım 6 ya cıktı deneyın derımmm

doktorun kim canım benimki funda hanım bende sımyrnaya gidiyom

kendinmi yapıyosun yoksa hazır ananas suyumu süper marketlerde bulunuyormu

sonunda hamileyim smyrna tüpbebek merkezinde yapıldı dr larından hemsırelerıne kadar herkes cok guler yüzlü cok memnun kaldık inşallah allah sağ salim kucağımıza almayı nasıp eder... ben yumurtlama donemınde tarcın bal corekotu karanfıl karısımı ve bol bol ananas suyu içtim ilk basta ultrasonda 2 tane olan yumurtalarım 6 ya cıktı deneyın derımmm

hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin bende symrna tüp bebek merkezinde tedavi oldum ve 3.5 aylık bir kızım var.merkezle ilgili övgülerinde çok haklısın.

canım tebrik ederim ALLAH kucağına almayı nasip etsin bende aynı merkezde tedavi görüyorum doktorum funda hanım benimde bugün transferimin 5. günü inşallah darısı başımıza

hihoyyyt tebrikler allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına:hooray:

allah sağlıklı sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin sana çok sevindim darısı olmayanların (benimde) başına...

ilk denememdı smyrna funda hanım ve embrıyoloğum aynur hanım ıkısıde muthiş ananas tansasta v ar hatay pazarında da var hem suyunu ıctım 100% olanından ve meyvesını yedım hergun allah ısteyen hekese versın ben ısteyen herkes ıcın dua edıyorummm

ilk denememdı smyrna funda hanım ve embrıyoloğum aynur hanım ıkısıde muthiş ananas tansasta v ar hatay pazarında da var hem suyunu ıctım 100% olanından ve meyvesını yedım hergun allah ısteyen hekese versın ben ısteyen herkes ıcın dua edıyorummm

canım selam allah bebeğini kucağına almak nasip etsin canım çok sevindim ne güzel bir duygudur değilmi inşallah bizde tadarız sen ananas suyu içtim demşsin bu ne işe yarıyor?bide tarçın bal çörek otu karışımı içtim diyorsun nasıl oluyor bu karışım ne kadar koyuyoruz günde kaç kere içiyoruz söylermisin?çok sağol canım

canım selam allah bebeğini kucağına almak nasip etsin canım çok sevindim ne güzel bir duygudur değilmi inşallah bizde tadarız sen ananas suyu içtim demşsin bu ne işe yarıyor?bide tarçın bal çörek otu karışımı içtim diyorsun nasıl oluyor bu karışım ne kadar koyuyoruz günde kaç kere içiyoruz söylermisin?çok sağol canım

sen tedaviye ne zaman başlıyosun canım

çok sevindim arkadaşım.sağ salimm doğar inşallah...bende transferden sonra kuru dut çok yedim.tutunmaya yardımcı oluyormuş.benimde inşallah ikizlerim olacak

canım allah daim etsin darısı bizler,in başına bizlere dua et ne olur hamilelerin duası iyidir. söylediklerini ben de hemen yapcam yumurtam büyümemiş kullancam hemen çarşambada doktora gitcem bakalım faydasını görücem mi?görürsem yazarım size...

slm arkadaşlar burda hepiniz izmirlisiniz sanırım,bende izmirden:)yakında tedaviye başlıcam sanırım.bu kez ist da denemeye karar verdik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.hamile olan arkadaşlarımızı da tebrik ederim,allah sağlıkla kucaklarınıza almak nasip etsin inşallahhh.AMıNNN...

canım ya cok sagol sımdı bol bol ananas suyu icerim ben

canım çok sevindim.Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.Ben de symrna art'ta tedavi görüyorum.4.denemem olumsuzlukla bitti ama şimdiye kadar gittiğim kurumların ilgi ve bilgi açısından en iyisi burası.Şimdi sabırsızlıkla 3 aylık bekleme süresini doldurmayı bekliyorum.umarım Allahım bizlerinde yüzünü en kısa zamanda güldürür.TEKRAR TEBRİK EDİYORUM.DUALARIM SENİNLE...

Tebrik ederim canim... Allah anali babali buyutsun.. saglicakla bebisini kollariniza almayi nasip etsin..
ananas suyu transferden sonra mi transfere kadar igne doneminde mi iciliyor yada yeniyor?

Back
X