Hamileyimmm

Guuunisigi

“Küllün min indillah”
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
360
355
23
Merhaba ‍♀
Çarşamba günü 19 şubat adet tarihimdi ve olmadım 20 şubatta sabah test yaptim ve çift çizgi cikti. O gun kadın doğumda mr sonucum için randevum vardı ve bhcg istedim sonuç 17.26 cıktı.
Doktor tebrikler hamilesin bu değere göre ama biraz düşük dedi. 26 subat Çarşamba tekrar çağırdı kan için.
Adet gecikmesinin 2. Günü 17.26 normal mi ?
25 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz. Takvimimi atıyorum ilişkiler kalpli günlerde oldu. Sizce kaç haftalık yükselir mi biraz tedirginim. Dünde çok az afedersiniz peceteye silince kahverengi sümüksü akıntı geldi bu nedir?
Testin diğeri adet günü bekleyemedim çok sık idrara çıkıyordum yarim saatte 2 kere 1 saatlik bekleme sonucu çok hafifte olsa vardı. Belirgin olan adetin 2.Günü ilk idrar.

Eklentiler

• Screenshot_20200220-132426_My Calendar.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 20200220_073309.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 50
Geç döllenme olabilir tekrar kan verin düzenli artıyor mu takip edin.

Tebrik ederim 2 hafta once dollenme olduysa bu sonuc gayet normal, önemli olan 2 gunde bir duzgun artması ve sonrasında kesenin görünmesi, erken gideceksen önce sadece keseyi göreceksindir. Evham yapma

Geç döllenme olabilir tekrar kan verin düzenli artıyor mu takip edin.
Doktor çarşamba deyince gitmedim tekrar kan vermeye şimdi iki gündür kahverengi akintim var korkuyorum da inşallah yerleşme kalmamasıdır. Gitsem daha mi doğru olur bilemiyorum

Tebrik ederim 2 hafta once dollenme olduysa bu sonuc gayet normal, önemli olan 2 gunde bir duzgun artması ve sonrasında kesenin görünmesi, erken gideceksen önce sadece keseyi göreceksindir. Evham yapma
Içime su serptin inşallah normal artış gösterir tekrar kan vermeye gitmedim ama sanırım Akintimdan dolayı gitsem iyi olacak. 2 . Gün 2 kere geldi

Doktor çarşamba deyince gitmedim tekrar kan vermeye şimdi iki gündür kahverengi akintim var korkuyorum da inşallah yerleşme kalmamasıdır. Gitsem daha mi doğru olur bilemiyorum
Bence ver kan saglıklı ilerlediğini görmüş ol. Kanama varsa yerlesme kanaması olmayadabilir Allah korusn. korkutmak istemiyorum ama acile git canım.

Içime su serptin inşallah normal artış gösterir tekrar kan vermeye gitmedim ama sanırım Akintimdan dolayı gitsem iyi olacak. 2 . Gün 2 kere geldi
Degerler duzgun artiyorsa lekelenme icin progestan başlıyorlar canım erkenden, bazıları da kese gorunmeden baslamiyor, bence doktora erken gidip sor

Bence ver kan saglıklı ilerlediğini görmüş ol. Kanama varsa yerlesme kanaması olmayadabilir Allah korusn. korkutmak istemiyorum ama acile git canım.
Degerler duzgun artiyorsa lekelenme icin progestan başlıyorlar canım erkenden, bazıları da kese gorunmeden baslamiyor, bence doktora erken gidip sor
Kimyasal gebelik mis değer düştü hayırlısı Allahtan

Hayırlısı olsun canım. Kimyasaldan sonra gebelik daha kolay diyorlar hep. Allah sağlıklı nasip etsin.
Inşallah demekki oluyormuş 2 kiste rağmen diye yetiniyorum şimdilik. Allah yine verir inşallah isteyen herkese nasip etsin hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…