Hamileyimmm

kayserilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
211
2
96
49
Hollanda
a.s.arkadaslar 3. kez anne olcam ama ilki kadar heycanliyim tum bebek bekleyen anne adaylarina ve kendi adima hayirlisini versin rabbim saglikli sihatli insallah optumopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktangözün aydin canim benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:eabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder insallah:Saruboceq:
güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum
:Saruboceq:darisi isteyenlerin basina insallah:Saruboceq:

tebrik ederim canım..sağlıkla gelir inşallah..darısı benim gibi olmayanlarında başına...:Saruboceq:

kızlar tüm dileklerinize kocamaaaaaaaannn bir amin diyorum,rabbim olmayanlarada versin,evleri kucakları şenlensin inş.:Saruboceq::Saruboceq:

kayserilim sağlıcakla kucağına :ecrin_bebek:al tatlım.gözün aydın.mutluluklar a.s.

cnm kutlarım a.s. seni ne güsel 3. kez anne olmak zaten anne olmanın her şeyi güsel inşaallah hayırlı sağlıklı mutlu bir evlat nasip eder allahım sana sağlıklı bir hamilelik :CüvCüv: kolay bir doğum diliyorum :ecrin_bebek: kendine iyi bak

kizlar hepinize cok tessekkur ediyorum ayri ayri cok duygulandim sevindim ayysenağlama burada olmak paylasmak cok guzel rabbim herkese nasip etsin insallah allah razi olsun hepinizdena.s.

Canımın ıçiii Meleğimin Meleği Olacak Allaha emanet ikiside .Ben belki istemezsin diye açmamıştım konuyu::)Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin birtanem benim..Yorma kendini emi..

Bak hem bulantılarında başlamış bu sefer bol bol kraker leblebi bulundur yanında olabildiğincede dinlen..Canımsın sen yaaa kıyamam size ben artık kalabalık bir aile olacaksınız sizde..
Bulantıda bana özenmeseydin çokkk sevinecektim inşallah azıcık sürer yakın zamandada biter birtanem..
Seni Çok Seviyoruzzzzzzzzzzzz ve çok çok Öpüyoruz tabii meleklerinide a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

ŞenizCanim melegim annelerin en guzeliii en sabirlisi tessekkur ederim evet dun aksam ekledim bitanem bende seni cok seviyorum optuma.s.

canım benim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…