- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
2 yıl bekleme tedavi vs. derken tedaviyi bıraktım ve ertesi ay haberimi aldım 5 haftalık muhtemelen bebişim geliyorr... darısı isteyen herkesin başına inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl bekleme tedavi vs. derken tedaviyi bıraktım ve ertesi ay haberimi aldım 5 haftalık muhtemelen bebişim geliyorr... darısı isteyen herkesin başına inşallah![]()
2 yıl bekleme tedavi vs. derken tedaviyi bıraktım ve ertesi ay haberimi aldım 5 haftalık muhtemelen bebişim geliyorr... darısı isteyen herkesin başına inşallah![]()
gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamını erdirsin. sağlıklı şekilde doğup büyümesini nasip etsin inş. :)
hayırlı olsun canım ya cok sanslısın allahım analı babalı buyutsun
pco :) hormonla bir bozuluyor bir düzeliyordu tedaviyi bıraktım ertesi ay oldu gerçekten düşünememek önemliymiş tabi yine dua etmeyi bırakmadım hiç bir zaman umarım sizinde olur en kısa süredegözün aydın hayırlı olsun.
benimde 2 yıl oldu nerdeysesorun neydi
Amin çok teşekkür ederim :)hayirli olsun Allah saglikla dogup buyumeyi nasip etsin
inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Allahım :)insallah bizede nasip olur![]()
amin teşekkürler :)tebrikler. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
pco :) hormonla bir bozuluyor bir düzeliyordu tedaviyi bıraktım ertesi ay oldu gerçekten düşünememek önemliymiş tabi yine dua etmeyi bırakmadım hiç bir zaman umarım sizinde olur en kısa sürede
Amin çok teşekkür ederim :)
pko pko pko valla darlandık artık ya[/QUOT
pco :) hormonla bir bozuluyor bir düzeliyordu tedaviyi bıraktım ertesi ay oldu gerçekten düşünememek önemliymiş tabi yine dua etmeyi bırakmadım hiç bir zaman umarım sizinde olur en kısa sürede
Amin çok teşekkür ederim :)
bendede pko var
sorma ya ilk doktorum 15 yaşından beri gittiğim pco 3 aylık tedaviyle hamile kalırsın ciddi bir şeyin yok demişti sonra o doktorum şehir dışına gidince başka doktorlara gittim ama sadece hprmon tahlili yapıp gönderdiler 1 kekz klomen kullandım iğne yada takip hiç bir şey yapmadı doktor çok önemlipko pko pko valla darlandık artık ya
inşallah :)AMİN CANIM İNŞALLAH.ALLAH SAĞLIK HUZUR VERSİN İNŞ.DARISI DA BAŞIMA:)
inşallah canım :)harika kutlarım seni darısı benım basıma 2. ye ınsallah