Hamileyimmmm kızlar çabuk bir bakın

Kimsenin kimseyi yargılama gibi bi hakkı yok hormonlar tavan yaptığı için normal böyle değişik duygulara kapılman. Kendini sakinleştir içindeki mucizenin nasıl geliştiğine nasıl büyüdüğüne tanık olmaya odaklan ben 15 aydır yolunu gözlüyorum bizlere de dua et Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım duygu değişimleri çok normal sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah biz de 16 ay oldu istiyoruz allah tez zamanda nasip etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar inşaallah :)

Sağlıkla kucağına al inseAllah

Amin canım çok teşekkür ederim rabbim tez zamanda sizede nasip etsin dualarım sizinle kızlar rabbim inşallah tez vakitte o haberle sizi müjdelendirir ben polikst over hastasıydım doktorumun dediğine göre kendiliğinden olmus dedi gözüktüm 5 haftalık hamileyim ilk hamileliğim olduğu için ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum folik asit ilaçlara felan başladım sürekli böyle rüyalar görüyorum açıkçası kendimi tedirgin ve korkuyor hissediyorum sebebini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…