- 5 Şubat 2015
- 124
- 113
- 33
- 39
- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Aynen cnm umutlandikca bebis gelmio ben buay ilac kullandim antibiyotik ti fitildi doktor subattaki adetinde gel dedi bizde bu ay yumurtlama gnlerini hesap etmeden yani bebis olsun diye degil kendi arzumuza gore birlikte olduk bakarsin hamile kalmisimdir cok heyecanliyim dunden veri acaba mi die icime kusku dustu cunku adetime 1 hafta kala hoguslerim siserdi adetime 3gun kala eski halini alirdi simdi adetime e gun kala goguslerim çok sertlesti ve yan bile yatamiyorum suratimda hic cikmadigi kadar sivilce cikti ve yagli bi cildim de yok..bakalım yarin adet gunum hayrlisi rabbim ol derse hersey olur bekliycem:)[/QUOTE]aynen ya demekki bir şeyi çok istememek gerek bende bu gün adet oldum 10 şubatta hgs çektireceğim sonrasında da 2 ay ara vermeyi düşünüyoruz çünkü her ay umutlanıp sonra hüsrana uğramak çok etkiliyor...
ne oldu sonucun gebelik varmı[/QUOTE]Aynen cnm umutlandikca bebis gelmio ben buay ilac kullandim antibiyotik ti fitildi doktor subattaki adetinde gel dedi bizde bu ay yumurtlama gnlerini hesap etmeden yani bebis olsun diye degil kendi arzumuza gore birlikte olduk bakarsin hamile kalmisimdir cok heyecanliyim dunden veri acaba mi die icime kusku dustu cunku adetime 1 hafta kala hoguslerim siserdi adetime 3gun kala eski halini alirdi simdi adetime e gun kala goguslerim çok sertlesti ve yan bile yatamiyorum suratimda hic cikmadigi kadar sivilce cikti ve yagli bi cildim de yok..bakalım yarin adet gunum hayrlisi rabbim ol derse hersey olur bekliycem:)
Dediklerinin hepsi aynen bende var. Ama pek umutlanamıyorum niyeyse. Adetime 10 gun kala sancım olurdu. Şuan 5 gün var hala adet belirtim de yok. Ama hamilelik varsa şok olurum.Kizlar merhaba. Bende bu ay cok iyi calistim cocuk icin. ultrasonda yumurtladigimi da gordum. Adetime 1 hafta var ve bir kac gundur ellerim ayaklarim.buz gibi. geceleri usuyorum. ve ellerim kuruyup catladi. Bide fazla sivilcelendim. Akintimda var acik sari arada sumuksu bi akinti oldu. Sizce hamilelik belirtisi olabilirmi? Boyle bisey yasayip da hamile kaldigini ogrenen varmi acaba?
Inshallah sendede olur. Allah umitlerimizi bosa cikarmasin ). Acaba olurmu kiDediklerinin hepsi aynen bende var. Ama pek umutlanamıyorum niyeyse. Adetime 10 gun kala sancım olurdu. Şuan 5 gün var hala adet belirtim de yok. Ama hamilelik varsa şok olurum.
Mesela gogsumde agri olurdu her ay adet oncesi bu ay yok gibi. Belki olacak ama bilmiyorum. Bide kasikda az kramplar oluyotDediklerinin hepsi aynen bende var. Ama pek umutlanamıyorum niyeyse. Adetime 10 gun kala sancım olurdu. Şuan 5 gün var hala adet belirtim de yok. Ama hamilelik varsa şok olurum.
Aynı durumdayız. Ne gögüs şişliği ağrısı. Nr de kasıklar. Hicbisey yok bu ay.Mesela gogsumde agri olurdu her ay adet oncesi bu ay yok gibi. Belki olacak ama bilmiyorum. Bide kasikda az kramplar oluyot
Aynen ya bende de bisey yok. 7 gun kaldi bat a. Bisey olsa yazarsin sende. Bende yazicamAynı durumdayız. Ne gögüs şişliği ağrısı. Nr de kasıklar. Hicbisey yok bu ay.
Yaa Inshallah bende 13 aydir bekliyorum cocuk. Bendede kasiniyor ayaklarim kollarim bide kollarim ellerim kurudu. Geceleride titriyorum. Adetime 5 gun var Sabah isimi olctum 36.8 diKizlar bende belirtilerimi yazayim. Aşırı gaz var resmen şiştim,ikinci olarak ayaklarım çok usuyor ayrıca kasiklarim cok agridi bu ay ve midemde bir siskinlik ve bulanti hissi oldu bugun. zaten klomen tedavisi görüyorum inşallah olur bu ay dua edelim kizlar hep dualarimdasiniz... bata bir hafta falan var
Bende birbuçuk yıldır istiyorum bebis. O allah bu ay mutlu haberi ali caz hepimiz insallahhhYaa Inshallah bende 13 aydir bekliyorum cocuk. Bendede kasiniyor ayaklarim kollarim bide kollarim ellerim kurudu. Geceleride titriyorum. Adetime 5 gun var Sabah isimi olctum 36.8 di
Inshallah canim Allah dualarimizi kabul etsin AMINBende birbuçuk yıldır istiyorum bebis. O allah bu ay mutlu haberi ali caz hepimiz insallahhh
Amin canım gelişmeleri yazalım burda. Yarın dr kontrolüm var bakalım ne diyecekInshallah canim Allah dualarimizi kabul etsin AMIN
Hayirli olsun Hepimiz icin dua ediyorumAmin canım gelişmeleri yazalım burda. Yarın dr kontrolüm var bakalım ne diyecek
Amin canım bende dua ediyorum hepimize. Güzel haberlerinizi bekliycem inşallahHayirli olsun Hepimiz icin dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?