Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım tek çizgi çıktı belkide daha erken diyeboyle çıktı adetime var çünkü dahaCanım yaptın mı kaset test
Adet geçsin öyle yap canım. En garantisi oYaptım tek çizgi çıktı belkide daha erken diyeboyle çıktı adetime var çünkü daha
Evet haklısın abla bugün ufak bir leke gördüm acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorumAdet geçsin öyle yap canım. En garantisi o
Nasıl bir şey leke. Rengi nasılEvet haklısın abla bugün ufak bir leke gördüm acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum
Benim de nokta nokta pembe gelmişti. Sonra adet günü ise kahverengi gelmişti. Kırmızıya dönmezse yerlesme olabilir canım. Kopkoyu kırmızı olursa adet olur. Açık pembe gelip kesilirse adet gelmezse yerleşme oluyor. Gün içinde bak bakalım rengi değişecek mi. Eğer pembe renk kahverengi yada beyaz veya sarımsıya dönüşürse yerleşme kanaması geçirmiş olursun.Böyle pembe gibi ama tam pembe değil açığı acaba doğru olabilir mi reglime 3 gün var daha
İnşallah yerleşme kanamasıdır abla peki kana ne kdr sürüyor uzun sürüyor mu yani birde adetime 3 gün varken olabilir dimi böyle bir kanama normal birşey dimiBenim de nokta nokta pembe gelmişti. Sonra adet günü ise kahverengi gelmişti. Kırmızıya dönmezse yerlesme olabilir canım. Kopkoyu kırmızı olursa adet olur. Açık pembe gelip kesilirse adet gelmezse yerleşme oluyor. Gün içinde bak bakalım rengi değişecek mi. Eğer pembe renk kahverengi yada beyaz veya sarımsıya dönüşürse yerleşme kanaması geçirmiş olursun.
Yerleşme kanaması adetten bir kaç gün önce olur. Uzun sürmez az olur. Rengi pembe ya da kahverengi olur. Çok koyu olmaz. Senin pembe devam ediyor mu şuanİnşallah yerleşme kanamasıdır abla peki kana ne kdr sürüyor uzun sürüyor mu yani birde adetime 3 gün varken olabilir dimi böyle bir kanama normal birşey dimi
Malesef hastalandım yaaYerleşme kanaması adetten bir kaç gün önce olur. Uzun sürmez az olur. Rengi pembe ya da kahverengi olur. Çok koyu olmaz. Senin pembe devam ediyor mu şuan
Malesef hastalandım yaaçok üzüldüm
Koyuya mi döndü canımMalesef hastalandım yaaçok üzüldüm
Evet ve cogaldiKoyuya mi döndü canım
Diğer ay tekrar denersin canım sakın üzülme. Stres insanı mahveder. O yüzden anı yaşa mutlu ol. Ovulasyon testi denedin mi hiç canımEvet ve cogaldi
Denedim tek çizgi ciktiDiğer ay tekrar denersin canım sakın üzülme. Stres insanı mahveder. O yüzden anı yaşa mutlu ol. Ovulasyon testi denedin mi hiç canım