Amin inşallah. Rabbim herkese versin.Hayirli olsun sağlıcakla kucaginiza almak nasip etsin Rabbim
İnşallah vardır canım. Rabbim nasip etsin sana da.Mutlaka Arıcan eğer yaparsam ama dediğin gibi batma oluyor hani nasıl desem insan üşütürde nefes alıp verirken iğne batar ya onun gibi oluyor
İdrar da var dedi mi canım.Bugün doktora gittim kan tahlili verdim idrar tahlili yaptı ultrason içinde cuma gününe randevu verdi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDün herkes kan ver demişti gittim verdim hamileyimmm. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şaşırdım bugün. Hamileymisim meğerse
Doktor söylemesi lazım canım . Sonucun elinde ise resmini atar mısın. İdrar ve kan resmini at canım 1.20 hiç bilmiyorum canım. Benim 48 di.Daha birşey söylemedi ama beta HCG 1.20 ne demek oluyor
Kendin evde idrar yaptın mı canimElimde değil ama e nabizdan baktım ben
Değerden anlayamadım canım. E nabız dan atar mısın bı bakayımYapmadim çünkü korkuyorum ne biliyim hamile degilsem diye
Değerden anlayamadım canım. E nabız dan atar mısın bı bakayım
Canım ne desem boş. 1.20 olup sonradan değeri yükselen de oluyor. Herkese açsana bu soruyu bilen varsa cevaplar canım
Enfeksiyon yok idrar tahlili temiz bakalım cuma günü ultrasonu beklicem olmadı yarın sabah test alıp yapicamCanım ne desem boş. 1.20 olup sonradan değeri yükselen de oluyor. Herkese açsana bu soruyu bilen varsa cevaplar canım
Canım test yap sen kaset test yap. Beta HCG sonucunu doktora yorumlat canım. En iyisini doktor söyler canım. Kaset testi atsan yorum yapardım ama beta HCG yi doktor bilir canımEnfeksiyon yok idrar tahlili temiz bakalım cuma günü ultrasonu beklicem olmadı yarın sabah test alıp yapicam
İnşallah canım at olur. Ama çıkmazsa üzülme. Çünkü adet günün daha gelmedi. Adet günü gelince de yaparsın yine.Yarın sabah 2 tane alicam ikisini birden yapıp buraya Arıcan İnşallah
Amin İnşallah ama ben genel bir araştırma yaptık 1 hafta gebe olan kişilerde bu değer böyle çıkabiliyormuş bakalım yarın ola hayrolaİnşallah canım at olur. Ama çıkmazsa üzülme. Çünkü adet günün daha gelmedi. Adet günü gelince de yaparsın yine.İnşallah vardır rabbim yüzünü güldürsün