Hayırlı olsunDün herkes kan ver demişti gittim verdim hamileyimmm. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şaşırdım bugün. Hamileymisim meğerse
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Evet kendi doğduğum ay. Mayıs güzel gelecek. Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun canımHayırlı olsun o zaman sende benim gibi mayıs annesi olacaksın
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederimEvet kendi doğduğum ay. Mayıs güzel gelecek. Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun canım
Belirtilerin neydiDün herkes kan ver demişti gittim verdim hamileyimmm. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şaşırdım bugün. Hamileymisim meğerse
Hayırlı olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütsün allahım 9 eylülde test vercem nolur bana da nasip et hamilelik haberimi almayaDün herkes kan ver demişti gittim verdim hamileyimmm. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şaşırdım bugün. Hamileymisim meğerse
Çok teşekkür ederim. Gönülden isterim seninde olsun. Rabbim sana da versin inşallah.Hayırlı olsun çok sevindim Allah analı babalı büyütsün allahım 9 eylülde test vercem nolur bana da nasip et hamilelik haberimi almaya
Belirtilerin neydiçok güzel sağlıkla al kucağına banada dua et nolur
Karnımda batmalar oldu. Sağ ve sol batma. Karnım da ağrıdı. Çok aşırı uykum oluyor sabah özellikle gözümü açamıyorum. Bir de nokta nokta pembemsi leke oldu. Adete bir hafta kala falan di o leke. Halsizlik aşırı vardı. Bir kez de başim döndü. Yumurtlama dönemini değerlendirdim ve tuttu. Çatlama da değerlendirdim.Belirtilerin neydiçok güzel sağlıkla al kucağına banada dua et nolur
Benim karnım agrımıyo sadece eğilince kasıklarıma batma oluyo okadar ama şey gibi hani bi ağırlık taşırsında kaşıkların agrır ya öyle zaten göğüslerim ALLAHA emanet onları taşıyamıyorum bileKarnımda batmalar oldu. Sağ ve sol batma. Karnım da ağrıdı. Çok aşırı uykum oluyor sabah özellikle gözümü açamıyorum. Bir de nokta nokta pembemsi leke oldu. Adete bir hafta kala falan di o leke. Halsizlik aşırı vardı. Bir kez de başim döndü. Yumurtlama dönemini değerlendirdim ve tuttu. Çatlama da değerlendirdim.
Kaset test dene yarın sabah canım. Batma benimde oldu çünküBenim karnım agrımıyo sadece eğilince kasıklarıma batma oluyo okadar ama şey gibi hani bi ağırlık taşırsında kaşıkların agrır ya öyle zaten göğüslerim ALLAHA emanet onları taşıyamıyorum bile
Pazartesi günü kan vermeye giderim insallah cnmKaset test dene yarın sabah canım. Batma benimde oldu çünkü
Pazartesi günü kan vermeye giderim insallah cnm
Ben valla 3 yıldır negatif alıyorum alıştımİnşallah ver canım kanda çıkıyor onu farkettim. Benim ki de yeni zaten . Ama endişe ediyorum yeni ya
Rabbim verir en güzel ve en doğru zamanda gönlünü ferah tut dua et. Rabbimden isteyince olur inşallahBen valla 3 yıldır negatif alıyorum alıştım
Amin inşallahRabbim verir en güzel ve en doğru zamanda gönlünü ferah tut dua et. Rabbimden isteyince olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?