Hamileyimmmm

İlk hamileliğim kötü sonuçlandı maalesef onda pek belirtim yoktu..ama şimdi baya var..mide yanması & ağrıması..göğüslerde ağrı..hafif bulantı.ateş basması vs.
Hayırlısı olsun canim bnm içinde dua et hamislerin duası kabul olur 2 gün war bata

Canım yanlış anlama beni lütfen. Bütün kalbimle diliyorum ki inşallah hamilesindir. Ben ilk defa senden duydum bu kadar erken öğrenilebildiğini. Bana biraz erken geldi yani. Daha BATa 8 gün varmış.
Evet bende inanmazdım ama ablam 10 gün önce öğrenince inandım bende :)) inşALLAH herşey yolunda gider..

Kızlarr tebrik edin beni :) ve dua edin benim için bu kez herşey güzel olsun diye..adetime 8 gün var dün yaptığım testle öğrendim,silik çizgi çıktı..ALLAHım isteyen herkese ve bana sağ salim anne olmayı nasip etsin
hayırlı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :nazar::dua:

Kızlarr tebrik edin beni :) ve dua edin benim için bu kez herşey güzel olsun diye..adetime 8 gün var dün yaptığım testle öğrendim,silik çizgi çıktı..ALLAHım isteyen herkese ve bana sağ salim anne olmayı nasip etsin
seninle konusmustuk canim cok sevindim ya sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)

Back
X