Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk hamileliğim kötü sonuçlandı maalesef onda pek belirtim yoktu..ama şimdi baya var..mide yanması & ağrıması..göğüslerde ağrı..hafif bulantı.ateş basması vs.
İlk hamileliğim kötü sonuçlandı maalesef onda pek belirtim yoktu..ama şimdi baya var..mide yanması & ağrıması..göğüslerde ağrı..hafif bulantı.ateş basması vs.
Canım yanlış anlama beni lütfen. Bütün kalbimle diliyorum ki inşallah hamilesindir. Ben ilk defa senden duydum bu kadar erken öğrenilebildiğini. Bana biraz erken geldi yani. Daha BATa 8 gün varmış.
Kızlarr tebrik edin beni :) ve dua edin benim için bu kez herşey güzel olsun diye..adetime 8 gün var dün yaptığım testle öğrendim,silik çizgi çıktı..ALLAHım isteyen herkese ve bana sağ salim anne olmayı nasip etsin
Kızlarr tebrik edin beni :) ve dua edin benim için bu kez herşey güzel olsun diye..adetime 8 gün var dün yaptığım testle öğrendim,silik çizgi çıktı..ALLAHım isteyen herkese ve bana sağ salim anne olmayı nasip etsin