- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??""ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii
bende haykırmak istiyorum canım. var mısın hamile kaldığımızda bu başlıktan haykıralım?? :)))
papatya sevilir "varım" diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sen ne kadardır bu hasrettesin güzelim
6 aydır canım... beklenen adet tarihim 24 şubat. senin ne zaman?
bende haykurabilirmiiiiyiiiimmm
1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??""ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii
iŞTE O BENİİİİM, ben de sizin gibi haykırmak isteyenlerdenimyazdan bu yana bekliyorum ben de. bakalım ne zaman kısmet olacak haykırmak:2::2::2:
bende haykurabilirmiiiiyiiiimmm
Allah gönlünüze göre versin :)bende haykırmak istiyorum canım. var mısın hamile kaldığımızda bu başlıktan haykıralım?? :)))
ben de 6 aydır bekliyorum bebeğimi bekletiyor bizi yaramaz :))) ilk kez bu ay ovlasyon tesinin kullanmaya başladım.9. günümmhadi hayırlısııı:
bende istiyoruuuummmm kizceleeerrr artik gucum kalmadi 4 yildir bekliyorum
aaaah ahh kızlar artık bende haykırmak istiyorum hamile kalabiliyorum ama kimse duymadan bebeğim ölüyor bende istiyorum artık bebeğim olsun kucağıma alıyım.sizler nekadarlık evlisiniz ben 6. seneme temmuzda girecem işallah
cnm senınle benım actıgım topikte konusmustuk ben 1,5 yıllık evlıyım ve evlendıgımden berı ıstıyorum ben bu haldeyken sen nasılsındır Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?