hamileyimmmmm....

za_de3584

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
23
1
86
41
İzmir
yaşadıgım tüm zorlu şartlara(geçen sene k.ciğer nakli oldum da) mafoldumben ragmen şuan 8. haftanın başına gircem çok mutluyum umarım saglıklı ve hayırlı bir bebeğim olur kaydirigubbakcemile2 a.s.

öncelikle gecmis olsun
sonrasinda allah kucagina almayi nasip etsin demek istedim
sorunsuz bir hamilelik yasarsin insallah

gözün aydin canim
rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

darisi bebek hasretiyle yanip tutusanlarin basina insallah allahin izniyle:Saruboceq:

maşallah Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun, ALLAH tamamına erdirsin, sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah bebeğini.

bütün güzel dilekleriniz için çok teşekkürler hanımlar evet Allahıma çok şükürki sorunsuz devam ediyor şuan 12 haftalık oldu ve kocaman olmuş ultrason görüntülerini gördükçe heyecandan ölecek gibiyim :lepi:...
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın lülülülülülü

şimdi 27. haftaya ulaştım kızlar hareketlerini hissettikçe içimde kopan fırtınaları hiç tarif edemem... umarım Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatır..:ecrin_bebek:

şimdi 27. haftaya ulaştım kızlar hareketlerini hissettikçe içimde kopan fırtınaları hiç tarif edemem... umarım Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatır..:ecrin_bebek:

ne gusel yha bnde melegımı ıcımde hısetmek ıstıyorum allhım herkese yasatsın bu gusel duyguyu duanı eksık etme....maşşalah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…