Hamileyimmmmm :')

WaysOfMom

Masalımız yolda :)
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
1.153
28
78
Merhabaaaa :)

Bu akşam itibariyle hamile olduğumu öğrendim. Saf gibiyim neler hissettiğimi anlayamıyorum. 2 gündür kasık ağrılarım var bu akşam daha yoğun, güzelce yerleş bebeğim inşallah :) Bebeğim yazmak bile şaşırtıcı inanamıyorum halaaa :) Çok mutluyum çok çok mutluyum

Gülmek sürekli yazmak duygularımı durmaksınız dile getirmek istiyorum :)

Daha çok küçüksün bebeğim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

hayırlı olsun canım bebegını saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inş. darısı tüm isteyenlerin başına

Allah saglikla sağlıklı bebegini kucağına almayi nasip etsin bnde 5haftaligim cok güzel bi dygu dha simdiden knusmaya basladim onunla o minicik kalbi atsin die dua ediyorum

Kimyasal gebelik olabilir.. Hcg düşüyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

26 dan 21 e düştü canım. Zaten tam regl günümde kanamam başladı devam ediyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Allah bizi imtihan ediyor. Ona güveneceğiz ondan isteyeceğiz.

Geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Allah bizi imtihan ediyor. Ona güveneceğiz ondan isteyeceğiz.

Sağol canım Allah razı olsun. Kesinlikle öyle inşallah tez zamanda hayırlısıyla gönlümüze göre olur. Sen hamile misin canım

Sağol canım Allah razı olsun. Kesinlikle öyle inşallah tez zamanda hayırlısıyla gönlümüze göre olur. Sen hamile misin canım

Benim şu an çok yeni. Daha kese falan görünmedi. Kasığım ağrıyor tek taraflı. Çok endişe ediyorum.

Benim şu an çok yeni. Daha kese falan görünmedi. Kasığım ağrıyor tek taraflı. Çok endişe ediyorum.

Canım sakın stres yapma. Ben hamileliğimi öğrendiğim günlerde aşırı stresliydim teste bile işyerindeki olaylardan ağlayarak gittim. Şimdi diyorum öyle olmasaydı acaba devam eder miydi.. Sakın kötü düşünme. Hayal kur güzel şeyler düşün stres her şeyin düşmanı

kızlarr bende hamileyim.beta hcg 170 4 haftalıkk

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana da dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana da dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş

amin canım inşallah.allahım tüm bebek bekleyenlere yardım etsin canım benim.inş.güzel haberleri senden de alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…