hamileyimmmmmm ama ....

aylanur2004

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
20
11
41
Arkadaşlar merhaba ocak 8 de bebeğimi kaybetmiştim ama rabbim tekrar anne olmayı nasip etti tam 1 aylık hamileyim sadece testlerde pozitif çıktı dr a gitmedim daha midem bulanio çok fena bi şekilde fakat kasiklarimda feci bi kasılma ve ağrı oluyor hatta hapsurdugum zaman sanki bicakliyorlar nolur aynı durumda olan varsa bildirsin bu olay normal miiiii?

Doktora git bi an önce canim folik asit kullanmalisin ayrıca boş gebelik vs olabilir Allah korusun
Allah sağlıkla tamamına erdirsin insallah

Arkadaşlar merhaba ocak 8 de bebeğimi kaybetmiştim ama rabbim tekrar anne olmayı nasip etti tam 1 aylık hamileyim sadece testlerde pozitif çıktı dr a gitmedim daha midem bulanio çok fena bi şekilde fakat kasiklarimda feci bi kasılma ve ağrı oluyor hatta hapsurdugum zaman sanki bicakliyorlar nolur aynı durumda olan varsa bildirsin bu olay normal miiiii?
ayakta hapşırma dikkat et oturarak hapşır ayrıca kasık ağrıları oluyo ama sen kesin bir doktora görün ne olur ne olmaz

Dün dr a gittim keseye goremedi 4.hafta kanımda baktı 104 çıktı hcg iki gün sonra tekrar kanda bakıcaz dedi ... saat bile gecmio :KK43:((((

X