Hamileyimmmmmm

Slm bayanlar
sevincimi sizinle paylaşmak istedim
yaklaşık 1 senedir uğraşıyorduk sonunda oldu
daha çok küçük tabi
ama ben onu kucağıma aldığım günüşimdiden hayal ediyorum

gözünaydın cnmmmmmmmm
hayırlı olsun hadi

canim allah kucagina almayi nasip etsin bende 1 senedir ugrsiyodum adetim tam 3 4 hafta gecikti zaten ordan belliydi zamaninda olan biriyim pozitif cikti bendede doktora sordum kanima bakacakmisiniz gerekemez dediler pozitifse pozitiftir peki sen idrar testi kac tane aldimm sakin 3 deme veya 4 bendee alcammmmmm

Selam arkadaslar
Allaha sükürler olsun ki bende yakinda bir bebek sahibi olucam , aklimi kurcalayan bisey var sizlerle paylasmak istedigim benim hesabima göre 9+3 günlük hamileyim SAT 26.9.2010, 29.11.2010 günü doktora gittim bana söyedigi bebegim cok kücükmüs 6 haftalik gibi görünüyomus , acaba yanslis mi hesapladim diye sordum hayir dogru hesaplamissiniz dedi 2 hafta sonra yeniden bakalim dedi ve gönderdi. Esimin ve benim ailemde ikiz de var , acaba ikiz ve doktor görmedimi ?
kafam cok karisik

canım olabilir tabi ikiz durumu, göremeyebiliyolar doktorlar, hele ki o kadar küçükken çok mümkün...canını sıkma sakın, 2 hafta sonrayı bekle, olmadı başka bi doktora daha gidersin için rahat eder ama bi sorun çıkıcağını sanmıyorum...Allah sağsalim kavuştursun sizi yavrunuza inşallah...

Güzel dileklerin icin tesekkür ederim, umarim 2 hafta cooook cabuk gecer. Önemli olan bebegimin saglikli olmasi ikiz veya tek , kiz veya erkek hic fark etmez .

Güzel dileklerin icin tesekkür ederim, umarim 2 hafta cooook cabuk gecer. Önemli olan bebegimin saglikli olmasi ikiz veya tek , kiz veya erkek hic fark etmez .

tabi ki önemli olan sağlıklı olması gerisi boş... merak etme hemen geçer 2 hafta, sürekli onu düşünme sen keyfini çıkarmaya bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…