Hamileyimmmmmmm kızlarr:)!!!

aysedefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
11
0
36
Eskişehir
Selam kızlar öncelikle bu siteye çok çok çok teşekkür ederim inanmazsınız gecen ay bi topik vardı bu topik uğurlu diye inşallah bana da uğurlu gelir demiştim kiiiiiii bu ay bebeğimi öğrendimm:nazar:dış gebelik olmasından çok korkmustum çünkü çok istiyordum ta ki doktora gidip keseyi ve miniminnnacık bebeğimi görene kadar :69: çok heyecanlıyım haftaya kalp atışlarını duyucaz:49:diliyorum su an da bu yazıyı okuyan ve meleğini:emir_bebek: isteyen herkes dileğine kavuşsun inşallahhhh...

aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almanı diliyorum bende mayıs annesi olucam inşallah.....

tebrik ederim canım :71: :71: Allah hayırlı hamilelikler ve doğumlar versin. İnşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın. Darısı isteyenlerin başına :69:

ayy canm çok sevndm hayrlı uğurlu olur inş bebişin,,rabbim hayrlısıyla kucağına almayı nasp etsn:) :49:

canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah sağlıklı ve güzel hamilelikler inşallah :)

tebrik ederiiiiim :)) Allah kucagın almayı nasip etsiiin dualarına amiiiin Allah'ım isteyen herkese göndersin inşallah melekelerini...

Bende mayıs annesi olucam inşallah! Hamilelikleriniz hayırlı olsun kızlar:nazar: ben yarın ilk defa gidicem doktora çok korkuyorum bir terslik çıkcak diye... 3 yıldır bekliyorum bebişi:49: Rabbim yüzümüzü hep güldürür inşallah... Bu arada kuru fasulye aşeriyorum daha önce kuru fasulye aşeren duymuş muydunuz?

Back
X