mrb bayanlarr ben 3 yıllık evliyim 1,5 senedirde bebek düşünüyoduk ama olmuyodu bu siteyi sürekli takip ederim bazı arkadaşlar sağon küründen bide yakıdan bahsetmiş bide bunu uygulim dedim uyguladım ama hiçç umudum yoktu ama bugün doktora gittim 1.5 ayllık hamileyim rabbim sana binlerce şükürler olsun allah herkese nasip etsin.....
çok tşk ederim arkadaşlarr bugün gittim hemen ulturasyondan bakıldı evet görüldü kese ben aslında çok korkmuştum ben bu ay bazı ilaçlar kullanmıştım doktor bir sorun olmaz diyince çok rahatladımm ama ailem eşimin ailesi çok sevindiler ilk torunları bide çok güzel bir duyguymuşşyaa şimdi tek düşüncem sağlıklı olması allahın izni ile
çok tşk ederim arkadaşlarr bugün gittim hemen ulturasyondan bakıldı evet görüldü kese ben aslında çok korkmuştum ben bu ay bazı ilaçlar kullanmıştım doktor bir sorun olmaz diyince çok rahatladımm ama ailem eşimin ailesi çok sevindiler ilk torunları bide çok güzel bir duyguymuşşyaa şimdi tek düşüncem sağlıklı olması allahın izni ile
tebrikler arkadaşım senin adına çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bu soğan kürü dediğin şey ne işe yarıyo tam olarak nasıl yapılıyor anlatırsan sevinirim belki bizde deneriz.