Hamileyimmmmmmmmmmmmm :))) hem de il hem de pcos liyim k seferde :)))

tebrikler cnm allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin

Tebrikler Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Rahat bir hamilelik geçirirsin inş.

Tebriklerrr.... Allah tamamina erdirsin insallah canim... Bende pcosluyum,tam tupbebege baslayacakken kendiliginden hamile kaldigim ogrenmistim...

tebrik ederin cnmcım rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbime emanet olun...bu arada bizle hikayeni paylaşırmısın ...

gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin inşallah

tebrikler tatlim Allah herkese nasip etsin bizde mutlu haberlerimizi verelim

amin ben hep bu formu okuyup moral arıyordum, hamileyim yazısı görünce çok seviniyordum. Ben de moral vereyim dedim. ÇOk zorluk çektim ama oldu işte 6 yıl sonra :)

amin ben hep bu formu okuyup moral arıyordum, hamileyim yazısı görünce çok seviniyordum. Ben de moral vereyim dedim. ÇOk zorluk çektim ama oldu işte 6 yıl sonra :)

tebriklerrr analıı babalı olsun inşş
başlığı okuduğumda duamı yaptım arkadaşım:)
sağsağlim hayırlı sağlıklı kucaklarsın inşş
hikayeni anlatırsan sevinirim tüp bebek mi normal gebelik mii
bende 6 yılı bitiriyorumm inşş hepimiz sırayla güzel haberler veririzzz

tebrikler NATıONAL allah sağlıkla sıhhatle analı babalı hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyen bizlerin başına inşallah

Rabbim kucagına saglıkla almayı nasip etsin inş gözünaydın cnm hayırlı olsun :emir_bebek:

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eğler inşallah rabbim bu uğurda savaş veren bütün anne adaylarına bu güzel duyguyu yaşatır inşallah

Arkadaşlar hikayem kısaca şöyle ben pcos olan bir hastayım, hiç aşılama denemedim yani deneyemedim direkt tüp bebeğe geçtim ama ben de herkes gibi korkuyordum sonunda baya bir zorlanarak tedavi bitti ve şimdi eğer böyle devam ederse Allahın'ın izniyle bir ya da iki bilmiyorum bebeğimiz olacak. Tedavi boyunca çok zorlandım çünkü mide rahatsızlığım var ama dayandım, toplama işlemi boyunca uyudum, transfer sonrası sadece yattım, kabız olmamaya çalıştım, inanın yattım, streste oldum :)) ama hayırlısı dedim. Ben pek umutlu değildim ama bazı belirtiler vardı. Ama ilaçlardandır dedim, değilmiş bebektenmiş :)
Bunları yazıyorum inanın bizi bizden başka kimse anlamaz biliyorum. Başka sorusu olan varsa seve seve cevaplarım :)

Back
X