hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

rihana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
702
0
46
Kütahya
arkadaşlarrrrrrrrrrr 4 SENEDİR OLMAYAN BEBEGIM ŞUAN 5 HAFTALIK HAMİLEYIM btchg 1000 çıktııııııııııı hamıleymısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım hayyırlı olsun. İşallah sağlıka kucağına almak nasip olur. Senin adına çok mutlu oldum . rabbim isteyen tüm eşlere nasip etsin.

AAyyyy ne güzel bi haber yaaa....Çok çok sevindim senin adına...İnşallah hayırlı ve sağlıklı olur canım....

arkadaşlarrrrrrrrrrr 4 SENEDİR OLMAYAN BEBEGIM ŞUAN 5 HAFTALIK HAMİLEYIM btchg 1000 çıktııııııııııı hamıleymısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sağlıkla gelsin canım allah kucağına almayıda nasip etsin maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm arkadaşlar ben de bugun bebeğimi ilk kez gördüm ağustos da hamile kalmışım sonlarında bugun dr um gösterince mercimek gibi olan bebeğimi çok sevindim 24 25 günlükmüş..çok mutlu oldum allah nerdevarsa isteyen kabul etsin duasını herkez in gönlüne göre versin hepimiz için sağlık ve mutluk ile kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin ben görünce bebeğimi sevinç ile korku karıştı birbirine dr bu normal dedi...

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim.Her hamilelik haberinde çok seviniyorum sanki bi zafer kazanılmış gibi geliyor bana.(herhalde ben çok uğraştığım için öyle geliyor).Sizinde zaferinizi kutlarım.Bende 2 yıldır bekliyorum bebeğimim bana gelmesini artık iyice umudum kırılmaya başladı.Dualarınızda unutmayın inş.Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inş.

hayırlısıyla gelsin..çok sevindim sizin adınıza senin sorunun neydi? benimde 5 yıllık evliyim maalesef yok benimde

Back
X