hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

rihana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
702
0
46
Kütahya
arkadaşlarrrrrrrrrrr 4 SENEDİR OLMAYAN BEBEGIM ŞUAN 5 HAFTALIK HAMİLEYIM btchg 1000 çıktııııııııııı hamıleymısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlarrrrrrrrrrr 4 SENEDİR OLMAYAN BEBEGIM ŞUAN 5 HAFTALIK HAMİLEYIM btchg 1000 çıktııııııııııı hamıleymısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.darısı benım başıma.ekstra yaptıgın bişey var mıydı

Ne güzel, sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah. Darısı bizlerin başına olsun Tedaviylemi hamile kaldın canım, merak ettimde

arkadşalr 4 senedır olmuodu hiç bişey yapmadım hatta zayıflama hapı kullanıodum ama aklımda bebek fıkrını artık sılmıstım ıstemedıgıme kendımı ınandırdıgım anda bugun haberını aldım :) 1 sene once serophene ve catlama ıgnesı kulandım 3kes ama olmamıstı ozmndır ümidim bıttı derken cıkagıeldı
allah istıyen herkeseeee nasip etsin nedemek oldgunu ben bılıorum allahım herkeseee versın yarabbımmm

dogal oldu tedavıyle degıl arkdşlar hepınıze cok tesekur ederım az derdımı dınlemedınız

dogal oldu tedavıyle degıl arkdşlar hepınıze cok tesekur ederım az derdımı dınlemedınız

Çok güzel ya, hiç ummadığın anda gelmiş bebeğin. Rabbim isteyince, zamanı gelince veriyor. İnşallah bizlerede verir. Bu arada senin gibi örnekler oldukça, umudunu kaybedenlere bir umut oluyor. Umutlarımız hiç bitmesin inşallah

inankı sana yemin edeyim hiç umduum kalmamıstım affedersın karnım agrıor goguslerım sızlıor dıe gıttım orkıd aldım geldım :) alahım sızlerede nasıp etsın

:)) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn ........ ne mutlu size Allah yüzünüze gülmüş :)

Tebrikler canımmm, sağlıkla gelsin inşallah.
Darısı tüm isteyenlere inşallah

çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin. Kullanmıyorsan eğer folik asiti unutma kullan, çünkü bazen doktorlar unutabiliyor çok önemli!!!

Allah hayırlı uğurlu etsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh

Gözün aydın olsun cnm :)

Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.güzel bir hamilelik geçirirsin :)

Darısı da tüm isteyenlerin başına olsun :))

Gözün aydın canım.
Sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah.
Bahtı açık olsun inşallah...

canım bilmem hatırlarmısın ama klomen topiğinde az yazışmamıştık senle demekki hamilesin rabbim tamamına erdirsin

Merhaba Canım öncelikle tebrik ediyorum.Hazır deneyimli ve benim tarihlerime yakın birisini bulmuşken sorularımı sıralamak istiyorum.yardımcı olursan çok sevinirim.
geçen ay ne zaman adet olmuştun ve bu ay hangi tarihte adet olman gerekiyordu.bat geçtimi idrarda da çıktı mı gebeliğin.
ben geçen ayın 18 inde adet oldum bu ay olmadım daha normalde 28 günde bir düzenli olurdum.4 tane test yaptım negatif ama daha kan testi yaptırmadım.kendi deneyilerinden yola çıkarak bana bilgi aktarımında bulunabilir misin ?

rihana canım tebriklerr ben de hamileyimm ve bugün öğrendimm :) Açıkçası biraz şaşkınım hafif belirtilerim vardı ve bugün kan testi yaptırdım beta HCG 634 çıktı benim de=) aytuğ sorunu ben de cevaplayayım, ben en son 19 ağustosta regli olmuştum ve bugün direkt kan testi yaptırdım ve çıktı, idrar testinde gecikmeden 1 hafta sonra daha doğru sonuç alınabiliyormuş o nedenle direkt kan testi yaptırmak istedim. Sevgiler..

cnm bende bişi öğrenmek istiyorum tabi özel değilse?

Hamileliğini eşine nasıl söyledin? bende hep bunun hayalini kuruyorum acaba nasıl söylesem die? hani böyle süpriz yaparak söyleyenler varya onlar gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…