Aşılama Hamileyken adet gören var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Limon kabugum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
307
208
103
33
Arkadaşlar 4 gün önce kan testin de 32 değer ile hamile olduğumu öğrendim dün tekrar bakıldı kana 146çıktı değerim ancak 4 gündür adet kanamam var başına gelen var mı hamileyken adet gören var mı?

Merhaba. Şahsen benim olmamıştı ama annem kız kardeşime hamileyken 3 4 ay hamile değilmişçesine adey görmüş. Olabiliyormuş böyle ama bence bi doktora da gidin. Geçmiş olsun RABBİM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.

Merhaba arkadaşım. Bende hamile oldugumu öğrenmeden 3 gün once lekelenme şeklinde başladı. Zaman zaman yoğun olarak. Hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra da devam etti. Toplamda 6 gün oldu yani. Doktor progestan diye ilaç verdi onu kullandıktan sonra kesildi. Ağrın sancin var mi

Cumartesi acildeydim ebe kanaman fazla dedi doktorla görüştü oda duhbaston diye bişey verdi kullanıyırum ama kanama devam ediyor salı günü gelsin demiş yarını bekliyorum artık

Şuan normal adet gibiyim hiç farkı yok yani kan vermeden önce kanamayı görseydim sağlık ocağı na bile gitmezdim adet oldum diye sancım da her zaman ki gibi yani

Canım ters bişey olsa hcg düşerdi ama gayet güzel artmış. Yani standart regl olup sağlıklı çocuk doğuran tanıdıklarım var Mesela halamın kızı. Hamile olduğunu 3 ay sonra öğrendi normal regl olduğu için olmuyo sanıyordu hatta. Sıpa 4 yaşında şimdi :)ilacını iç, kendini fazla yorma ve gönlünü ferah tut, olması gereken oluyor.sağlıkla gelsin inşallah.

Amin teşekkür ederim

Ya içim rahatladı şimdi inşallah öyledir

Bu değer regl gecikmesi sonrasında mı?
Hayır regl olacağım sabah idrar testi yapmıştım silik çıkınca sağlık ocağına kan verdim eve geldim bi baktım kanama gelmiş üzüldüm boşuna gittim diye hayıflandım sonra ebe aradı hamilelik görünüyor hayırlı olsun dedi öyle bir şok geçirdik yani

Gecikme olduysa kimyasal olmasından korktum da tam gününde öğrenmissin. Insallah bi şey olmaz.

Hcg düşmediyse sıkıntı olacağını sanmıyorum canım stres yapma yat dinlen nadir ama hamileyken adet gören kadınlar varmış

Arkadaşım bahsettiğin ilaç zaten adet olmak için kullanılmıyor mu? Bunu içince öyle olması normal gibi geldi. Doktora bahsettin mi bu ilacı kullandığından

Düzeltiyorum. Bana doktorum adet olmazsan bunu kullan bitince adet olacaksın demişti o yüzden adet olmam için dedim ama şimdi prospektusu okudum, düşük önlemek için de kullaniliyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…