- 11 Nisan 2016
- 307
- 208
- 103
- 33
- Konu Sahibi Limon kabugum
-
Merhaba. Şahsen benim olmamıştı ama annem kız kardeşime hamileyken 3 4 ay hamile değilmişçesine adey görmüş. Olabiliyormuş böyle ama bence bi doktora da gidin. Geçmiş olsun RABBİM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Arkadaşlar 4 gün önce kan testin de 32 değer ile hamile olduğumu öğrendim dün tekrar bakıldı kana 146çıktı değerim ancak 4 gündür adet kanamam var başına gelen var mı hamileyken adet gören var mı?
Merhaba arkadaşım. Bende hamile oldugumu öğrenmeden 3 gün once lekelenme şeklinde başladı. Zaman zaman yoğun olarak. Hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra da devam etti. Toplamda 6 gün oldu yani. Doktor progestan diye ilaç verdi onu kullandıktan sonra kesildi. Ağrın sancin var miArkadaşlar 4 gün önce kan testin de 32 değer ile hamile olduğumu öğrendim dün tekrar bakıldı kana 146çıktı değerim ancak 4 gündür adet kanamam var başına gelen var mı hamileyken adet gören var mı?
HayırBebeğiniz tüp bebek mi?
Şuan normal adet gibiyim hiç farkı yok yani kan vermeden önce kanamayı görseydim sağlık ocağı na bile gitmezdim adet oldum diye sancım da her zaman ki gibi yaniMerhaba arkadaşım. Bende hamile oldugumu öğrenmeden 3 gün once lekelenme şeklinde başladı. Zaman zaman yoğun olarak. Hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra da devam etti. Toplamda 6 gün oldu yani. Doktor progestan diye ilaç verdi onu kullandıktan sonra kesildi. Ağrın sancin var mi
Amin teşekkür ederimMerhaba. Şahsen benim olmamıştı ama annem kız kardeşime hamileyken 3 4 ay hamile değilmişçesine adey görmüş. Olabiliyormuş böyle ama bence bi doktora da gidin. Geçmiş olsun RABBİM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.
Bu değer regl gecikmesi sonrasında mı?Şuan normal adet gibiyim hiç farkı yok yani kan vermeden önce kanamayı görseydim sağlık ocağı na bile gitmezdim adet oldum diye sancım da her zaman ki gibi yani
Ya içim rahatladı şimdi inşallah öyledirCanım ters bişey olsa hcg düşerdi ama gayet güzel artmış. Yani standart regl olup sağlıklı çocuk doğuran tanıdıklarım var Mesela halamın kızı. Hamile olduğunu 3 ay sonra öğrendi normal regl olduğu için olmuyo sanıyordu hatta. Sıpa 4 yaşında şimdi :) gönlünü ferah tut, sağlıkla gelsin inşallah.
Hayır regl olacağım sabah idrar testi yapmıştım silik çıkınca sağlık ocağına kan verdim eve geldim bi baktım kanama gelmiş üzüldüm boşuna gittim diye hayıflandım sonra ebe aradı hamilelik görünüyor hayırlı olsun dedi öyle bir şok geçirdik yaniBu değer regl gecikmesi sonrasında mı?
Gecikme olduysa kimyasal olmasından korktum da tam gününde öğrenmissin. Insallah bi şey olmaz.Hayır regl olacağım sabah idrar testi yapmıştım silik çıkınca sağlık ocağına kan verdim eve geldim bi baktım kanama gelmiş üzüldüm boşuna gittim diye hayıflandım sonra ebe aradı hamilelik görünüyor hayırlı olsun dedi öyle bir şok geçirdik yani
İnşallah canım yaGecikme olduysa kimyasal olmasından korktum da tam gününde öğrenmissin. Insallah bi şey olmaz.
İnşallah öyledir yarın saat 14.00 e randevum var bakalım doktor net bişey söyler artıkHcg düşmediyse sıkıntı olacağını sanmıyorum canım stres yapma yat dinlen nadir ama hamileyken adet gören kadınlar varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?