- Emoji Skoru
- 208
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Limon kabugum
Amin canim inşallahÇok geçmiş olsun. İnşaallah hayırla sağlıkla tez vakitte tekrar kavuşursun müjdeli haberine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim inşallahÇok geçmiş olsun. İnşaallah hayırla sağlıkla tez vakitte tekrar kavuşursun müjdeli haberine
AynenDüzeltiyorum. Bana doktorum adet olmazsan bunu kullan bitince adet olacaksın demişti o yüzden adet olmam için dedim ama şimdi prospektusu okudum, düşük önlemek için de kullaniliyomus
Bende adet oldum adet bitiminde kan verdim 71,95 çıktı yarin doktora gidicemArkadaşlar 4 gün önce kan testin de 32 değer ile hamile olduğumu öğrendim dün tekrar bakıldı kana 146çıktı değerim ancak 4 gündür adet kanamam var başına gelen var mı hamileyken adet gören var mı?
Ne yazık ki ben düşük yaptım kanama o yüzden miş 3 gün sonra değerim düşmeye başladıBende adet oldum adet bitiminde kan verdim 71,95 çıktı yarin doktora gidicem
Daha hayırlı bir zamanda gelecektir bebegin inşallah . Canını sıkma kendine dikkat etNe yazık ki ben düşük yaptım kanama o yüzden miş 3 gün sonra değerim düşmeye başladı
Siz tüm iyi niyetinizle cevap vermiştiniz üzülmeyin hayırlısı böyleymiş artık darısı öbür aylara hayırlısıylaMesajımı yazdıktan sonra kötü haberlerinizi gördüm ne yazıkki, çok üzgünüm.
Normalde şey demiştim, bizim anne tarafında çok var hamileyken regl olma olayı. Bu sayede çift yumurta ikizi çoktur demiştim ama tekrardan çok üzgün olduğumu belirtiyorum.
Merhabalar gebeliğiniz nasıl gidiyor acaba benimde öyle bir şüphem var daDaha hayırlı bir zamanda gelecektir bebegin inşallah . Canını sıkma kendine dikkat et![]()
Yarın doktora gidicem haber veirrimMerhabalar gebeliğiniz nasıl gidiyor acaba benimde öyle bir şüphem var da![]()
Yok gidemedim disarlarin drumu malum. Şüphem var ama böyle bir şey nasıl olsun diyemeden de edemiyorum siz naptınız nasıl gidiyor gebeliğiniz sagliklimiYarın doktora gidicem haber veirrimsiz gittiniz mi
Canım benim ki kimyasal gebelik çıktı malesef değer 165e yukseldi geri düştü şimdi kan verdim kaç bilmiyorum. Şüphen varsa bence iki kat maskeni eldivenini tak bi tıp merkezinde kan verYok gidemedim disarlarin drumu malum. Şüphem var ama böyle bir şey nasıl olsun diyemeden de edemiyorum siz naptınız nasıl gidiyor gebeliğiniz sagliklimi![]()