Hamileyken adet gören var mı ?

Pptykz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
130
8
13
Merhaba arkadaşlar adı adet görmek olmasa bile hamileyken adetmiş gibi her ay kanama yaşayanlar varsa kanamanın yapısını anlatabilirler mi ? 5 ay adet gördüm 5 aylıkken hamile olduğumu öğrendim diyenler olmuş bu sitede.Her ne kadar tıp teriminde hamileyken adet görülmez densede bu 5 ay gibi sürede kanama yaşayanlar annelerimiz gibi yaşayanlar varsa rengini,kaç gün sürdüğünü,yapısını anlatabilirler mi ? Şimdiden herkese teşekkür ederim

Şubat ayı hamilelik planlayanlar topiğindeydik. Çok mesaj var ben bulamam valla. 🤣 Sen onun eski mesajlarında geri gide gide bulabilirsin belki. 🤔

Şubat ayı hamilelik planlayanlar topiğindeydik. Çok mesaj var ben bulamam valla. 🤣 Sen onun eski mesajlarında geri gide gide bulabilirsin belki. 🤔
Hem de öyle bi giderim ki😂Tesekkur ederim canım😘

Hamileyken bunu yaşayanlar yüzünden her reglde acaba mı diyoruz ya :D

Hamileyken bunu yaşayanlar yüzünden her reglde acaba mı diyoruz ya :KK70:
Hiç sorma üstelik göğüslerimde damarlanma ve hassalık var dokunamıyorum acıyor.O olmasa suphelenmicem ama sırf adetten test yapamiyorum

Hamileyken görülen kanama adet kanaması değildir ki. Rahimde oluşan kanamalar. Düşük tehlikesi varsa görülüyor işte. Ya da Rahim genişlediği için.

Hamileyken görülen kanama adet kanaması değildir ki. Rahimde oluşan kanamalar. Düşük tehlikesi varsa görülüyor işte. Ya da Rahim genişlediği için.
Aynen kanamayı adete benzettikleri için adet kanaması diyip gectiklerini dusunuyorum

Back
X