Gebeliğe Hazırlık Hamileyken adet oldunuz mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sansli63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2021
8
1
1
28
Merhaba ben adet gördükten sonra takvime bakarak doğurganlık dönemlerinin yüksek olduğu zamanlar ilişkiye girdim ayriyeten folik asitte kullanıyorum ama gebe kalmadım hasta oldum. Bide erken hassas gebelik testleri var ondan alıp yapmıştım 2.çizgi silik bi şekilde çıkmıştı. Bende ümitlendim gebeliğin ilk başlarında ondan çizgi silik çıktı sandım ama bugün hasta oldum.

Merhaba ben adet gördükten sonra takvime bakarak doğurganlık dönemlerinin yüksek olduğu zamanlar ilişkiye girdim ayriyeten folik asitte kullanıyorum ama gebe kalmadım hasta oldum. Bide erken hassas gebelik testleri var ondan alıp yapmıştım 2.çizgi silik bi şekilde çıkmıştı. Bende ümitlendim gebeliğin ilk başlarında ondan çizgi silik çıktı sandım ama bugün hasta oldum.
Test yanıltıyor bazen

Üstüne görme durumu olabilir kan testi vermenizi tavsiye ederim

Doktorumun söylediğini diyorum aynı şu şekilde. Sağlıklı bir gebelikte adet görülebileceği tamami ile şehir efsanesidir. Sağlıksız vücut ve ya gebelikte çok nadir olabilirmiş. Ama çok nadir dedi. Hurafelere değil bilime inanın diye ekledi. Testlerinizi adet gününden önce yapmamaya calışın yanıltıcı olabiliyor şimdiden hayırlısı olsun ❤️

Üstüne görme değil bence gayet adet gibi ama çok canım sıkıldı
Canım heveslendirmek istemem ama benım anneannem erkek cocuguna hamile kaldıgında 5 ay üstüne adet görürmüş. İstersen bi kan testi ver eğer hamilelik varsa en azından kanama durdurucu ilaclar verirler.

Doktorumun söylediğini diyorum aynı şu şekilde. Sağlıklı bir gebelikte adet görülebileceği tamami ile şehir efsanesidir. Sağlıksız vücut ve ya gebelikte çok nadir olabilirmiş. Ama çok nadir dedi. Hurafelere değil bilime inanın diye ekledi. Testlerinizi adet gününden önce yapmamaya calışın yanıltıcı olabiliyor şimdiden hayırlısı olsun ❤️
Teşekkürlerini ❤️

Buda trendyolda bi gebelik testinde okudugum yorum. En azından önlemini almıs olursun

Eklentiler

• 15AB2F09-F57A-4690-B03D-8AED84243824.webp
    15AB2F09-F57A-4690-B03D-8AED84243824.webp
    46 KB · Görüntüleme: 207
Back
X