Peki belirtileri varmıydı?Ben yaşamadım ama kuzenim hamileyken 3 gün adet gördü adeti bittikten sonra testte pozitif gördü
Arkadaslar bu sitede onceden paylaşılamlarda okudugum kadariyla oluyormus normal adet gormüsler anlamamışlar diger ay anlamışlar üstüne görme oluyormuş benimde karnım şiş diger belirtiler yokta birde hissediyorum sanki icimde bu yuzden dikkat ediyorum dünde bir ağrı girdi iş yerinde az kala cığlık atcaktm baktm bebek rahime yerlesmesinden olabiliyormus bunları yaşıyan var mı? Nolur yasayan varsa bilgi verebilir mi?
Neden test yapıp emin olmuyorsunuz?
İyi de böyle daha çok stres oluyorsun varsa da yoksa da zarar veriyorsun kendine önce sakin ol ve test yap bence
Evet çok gaz oluyor içine dahi cekemiyorsun karnını ama usutunce de olur inşallah bebiş vardır canım benim
şuan benimde kanamam var sabah kasıgımda ki şiddetli agrı sebebiyle gittim doktora hcg 4,63 çıktı 2 gün sonra tekrarlayalım dedi
Belirti olarak uyku hali vardı oturduğu yerden bile uyuyorduPeki belirtileri varmıydı?
Bende dun adet gorup gebe kalanlar sayfasina baktimm. Cunku benim karnim cok buyudu acaba olabilir mi dedim. Birde en son beta 5 ciktk bi dahada baktirmadim. Acaba diyorum ama yinede yoktur ya olsa adet olmazdim diyorum. Normal adet olup gebeligini 4-7 ayda ogrenenler bile vardi
Belirti olarak uyku hali vardı oturduğu yerden bile uyuyordu
normal adetimi oluyorum ama ben hicte umutlu degilim acikcasi cikacagindan. Hem hamile olsam 2 aylik falan olmasi lazim. Beta eylulde 5 cikti. 2 aylik oluncada mutlaka gogus falan buyur yani bende oyle birsey yok. Bu ay adetime yakin test yapicam zatenCan8m bence tekrr git bak yinede yuksek ckms olablr ben okudum oluyormus sonra bebegi dusurmusler iste korkuyorum vardr dye ilac ble icmyrm,
normal adetimi oluyorum ama ben hicte umutlu degilim acikcasi cikacagindan. Hem hamile olsam 2 aylik falan olmasi lazim. Beta eylulde 5 cikti. 2 aylik oluncada mutlaka gogus falan buyur yani bende oyle birsey yok. Bu ay adetime yakin test yapicam zaten
İnsAllah cnm :) 200de 1 kadin adet gorupte gebeligi devam ediyormus. Olabilir neden olmasin sende test yap bende yapayim :)Canm duydm annem dedi bizm bir akrabadada olms adet oldklrı icin onemsememsler cacoluklari dusmus benm hep sancm var goguslerim sis halen agryr olablir mi sizce? Sende bence test yap bak belki hamilesindir karn siskinlgin var bnm gbi bende yapcm test zaten ins hamileyizdir
İnsAllah cnm :) 200de 1 kadin adet gorupte gebeligi devam ediyormus. Olabilir neden olmasin sende test yap bende yapayim :)
Aminn cnmm :) bende yapicam ama adetime yakin sonucunu yazarim mutlaka :)Canm icmdeki his yuzunden vazgecmyrm icmde sanki ya o yuzdn bole kurcalyrm aynen yaplm soncu yazarsn bugn aksm gdcm kan testi yapmaya bakalm ins 50 ve 100 arsnda sonc ckrda bebegmz olur ikimzn isteyen herkesnde olur ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?