Hamileyken adet sancısı

gunesdogacakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
316
286
53
Kızlar adet sancısı var sanki. Anlayamıyorum bir yerlerim ağrıyor ama anlayamıyorum olup olup geçiyor. Soğuk alınca karnın ağrır ya . Adet olunca ağrır ya. Bilemiyorum anlayamıyorum. İlk gebeliğim. Yardımcı olur musunuz korktum. Hamileliğin ilk zamanlarında normal mi bu ağrılar?
(sürekli değil de ara ara oluyor, lekelenme kanama yok)

Kızlar adet sancısı var sanki. Anlayamıyorum bir yerlerim ağrıyor ama anlayamıyorum olup olup geçiyor. Soğuk alınca karnın ağrır ya . Adet olunca ağrır ya. Bilemiyorum anlayamıyorum. İlk gebeliğim. Yardımcı olur musunuz korktum. Hamileliğin ilk zamanlarında normal mi bu ağrılar?
İlk zamanlar çok normal tahminiz kendini hazırlıyor

Korktum kızlar . Çünkü ben keseyi de görmedim henüz haftaya çağırdı beni doktor . Yani 5 hafta 6 günlük olacam o zaman

bende de ilk zamanlar oluyordu hatta süpriz bir gebelik ben hep regl olacağım diye bekliyordum :D ama yinede kendinizi takip edin tabiki :)

Back
X