- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.207
- 133
- 33
- Konu Sahibi esmerhatun66
En ufak bi sorun olmasin hayatimda hemen buraya girer benden baska kim var diye bakar insanlardan biseyler duymak hosuma giderdi..ama icinden cikamiyorum artik.kafayi yemek uzeriyim.belki bi kac arkadas beni tanicaktir.ozellikle ilgisiz esler konusunda acilan konulara esimin ne kadar ilgili sevgiyi hissettirdigindn bahseder bundan dert yaknirdim.. ama suan o adam gitti yerine sanki baska. Biri geldi anlamiyorum.severerk zor kavusarak evlendik.3 senedir bebegimiz olmadi.oldu fakat yasamdi falan zor surecler... elimi hic birakmadi..surekli bana kendimi o.kadar degerli hissettriyodu ki aldatilmak mi asla diyodum hep.. ama suan 3 uzlerimize hamileyim.ve esimin o kadar ilgisiz sevgisiz bi zamanina denk geldiki anlatamm.. 7 aydir adamin yuzunu gormuyorum.eve gelmek.istemiyo.geldiginde elinden tlfn dusmuyo.. yada beni annesine yada benim anneme biraktiginda o gun mutlaka bi isi oluyo ve 1 2 den asagi eve gelmiyo.asil benim simdi ona ihtiyavim varken o yok.sebep bulamiyorum.. beni mi begenmiyo mu baska biri mi var anlayamdim.cok.zor bi donem geciriyorum gebeligim cok riskli hergun igneler ilaclar yerimden kalkmamam gerek ama bu onun umrunda bile.degil.hamile depresyonuna mi girdi adam ya bi insan bu kadar degisemez.cinsell yasantimiz doktor yasagin ile tamamen bitti.. zaten olacak.olsada yuzunu gormuyorum... daha az once o kadar cok agladim gelmedi gene nereye gitti diye aradim uzatma gelcm ddi ve kapatti.geldi agladigimi gordu tv sini izledi ve gitii yatti.normlade asla bole degildi gonlumu alir sarilir oper ben kus kalirim o dayanamazdi.yani bukadar micik micik olan insan nsil bu kadar degisir ? Hele dalga gecmlerini laf sokmalrini hic saymiyorum.gece surekli horluyosun uyuyamiyorum.. merdivenlerden cikamiyosun.. karninn nie bu kadar yirtildi hic gecmicekmi... 3 cocukla artik sen bi yerede gidemezsin.. bu kilolari veririsin dimi.. is yapmam yasak.bu evin hali ne.. ufff gene mi bulasik..ben supuremem evi... gibi. Alisveris yapilcak bebeklere yani zaten erken dogum olasiligi cok yuksek.. hic bisey almak istemiyo.herseyi ben dusunuyorum.daha vakit var aliriz.masaraf yapma falan ...gibi bi cok laf... ben yanlis biseymi yapiorum anlamiyorum.bi akil verin.yani bu insani.degistren ne olabilir? Tlfnnda hic bisey yok.ki ben alttan girer usttem cikarim hic bisey gizlemeyemz.surekli ortadadir.sifre falan hic yoktur.ama o zaman ne yani ne neyden suphe etcem nereye gitcem ne yapcam kafayi yicem artik.. yardim edin nolur