- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi esmerhatun66
Belki sürekli ilgilenen olmaktan sıkılmıştır(tabi saçma bir zamanlama) o ilgi bekliyordur canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba ddiginiz gibi.. yani beni kirmaktan tartsmaktan hoslanmaz kus kalmayi hic sevmez hemen mutfaktan bisey alir gelir al bak bunu sana almostim saklamstim hadi al barisalim bu sefer sen ozur dile gonlumu al.falan der.hani esimin bana duskunlugunu herkes bilir ama sanki bi kac aydir heleki son 3 aydir falan adamin icine bisey kacmis gibi yuzumu gormek istemiyo.ben nerdesiin eve gelmiyomusun diyecem ve o bana sanane ya uzatma diycek hic ama hic olmadi ole bisey.ya artik beni kadin olarak gormuyo yani hamile 3 cocuk var cazibe gitti .. yada bilmiyorum..3üz olması eşinizi korkutmuş. Maddi manevi yetememekten korkuyo sanırım. Tabi 3 çocukla bütün hayatınız değişecek o da sıkıyodur onu. 1 beklerken 3 olduğunu duyunca şoka girmiş ve çıkamıyo. Bu onu haklı kılmaz fakat biçok erkek ne yazık ki böyle.
Benim de kanamam olduğu için 3 aydır cinsellik yasak. Ama evli bi kadın olarak birleşme olmadan da birbirinizi tatmin edebilirsiniz. Tabi sizde de istek varsa. Brnim eşm ilk evladımızda burnumdan getirmişti. Bu gebeliğimde çok şükür iyi diyorum ki arada bi eserekleri geliyo saçma sapan sataşıyo bana. Tabi ben eskisi gibi olmadığımdan sallamıyorum onu.
Kayınvaldeniz ve anneniz yardımcıysa şanslısınız. Bir de eşinizi karşınıza alıp sakince bi konuşun duygularınızı ifade edin. Öyle ilgili bi adam anlar diye umuyorum..
Sanirim ole ama ddigin gibi sacma degilmi yani ben ole zamanlar gecriyorum.ki bazen gece su diye öluyorum ama yerimden kalkamiyorum karnim.o ladar buyukki haretlerim tamamen sifir e zaten onceden de balik etliydim simdi tam oldumBelki sürekli ilgilenen olmaktan sıkılmıştır(tabi saçma bir zamanlama) o ilgi bekliyordur canım.
Insallah valla ole korkuyorum ki hep bole gitcek diye aklim cikiyo.onun benden degilde benim ondan sogumam beni korkutuyo acikcasi yikilan biseyi tamir etmek bende cok zor oluyo iste.Cinsel olarak erkekler hamilelik sürecinde genellikle eşlerinden uzaklaşır. Psikolojik bir şey yani. Diğer konular da bencr üç bebekten ötürü hala şaşkınlık ve korku halindedir. Adamda şuan aldatma düşüncesibden çok ben şimdi ne yapıcam derdi vardır. Bebekleri eline alınca, bir de azıcık büyüyüp baba demeye başlayınca inşallah hepsi biter. Üzülmeyin.bebeklerinize Allah sağlık versin inşallah.
Vallaha ya tasiyan biz skntiyi ceken biz hasta olan biz bakan biz dert sahibi olan biz adamlarin bi yerleri kalkiyo noluyosaBen dördüz olarak dünyaya geldim, konularımdan bilirsin maddi sıkıntıya soktuk diye hayatımı pişmanlık ve minnet altında geçirdim, dördüz olmanın bedeli bize ödentildi anlayacağın. Ama bunu yapan sadece babamdı, 8 ay karnında taşıyan, normal doğumdan sonra iki ay bel atlı felç yaşayan annecim hiçbir zaman onun gibi olmadı hep sevdi bizi. Erkekler bu sorumlulugu kaldirmakta güçlük çekiyor sanırım, yetememe duygusu sarıyor onları. Maddi anlamda onu bekleyen zorluklar geliyordur aklına. Sahip olduğu mucizeyi farketmek yerine bardağın boş tarafına odaklanma, ak varken karayı tercih etme diyorum ben buna. Umarım eşiniz benim babam gibi olmaz ve bir an önce toparlar. Sıkıntıyı çeken kadınlarken erkekler tripleniyo ben bunu anlamıyorum, anlayamıyorum
hiç tasalanmayın vücudunuz eski haline döncek. Hele 3 çocukla eskisinden bile fit olursunuz. Yrdım d isteyin annenizden kayınvaldenizden veya durumunuz varsa bi yardımcı tutun. Kendinize vakit de ayırırsınız böylelikle.Galiba ddiginiz gibi.. yani beni kirmaktan tartsmaktan hoslanmaz kus kalmayi hic sevmez hemen mutfaktan bisey alir gelir al bak bunu sana almostim saklamstim hadi al barisalim bu sefer sen ozur dile gonlumu al.falan der.hani esimin bana duskunlugunu herkes bilir ama sanki bi kac aydir heleki son 3 aydir falan adamin icine bisey kacmis gibi yuzumu gormek istemiyo.ben nerdesiin eve gelmiyomusun diyecem ve o bana sanane ya uzatma diycek hic ama hic olmadi ole bisey.ya artik beni kadin olarak gormuyo yani hamile 3 cocuk var cazibe gitti .. yada bilmiyorum..
Ya gergin olabilir ama bende gerginim.yani sonucta ise gidecek ve ben kalacam cocuklarla.ki biz cok istedik bu bebekleri.3 yil da o kadar yiprandikki hani kimin kucaginda bebek gorsek eve gelir aglardik simdi bole yapmasi okadar sacma geliyo ki.surekli takildigi cok eski bi arkdsi var kuslerdi.yeni basristilar.yeni ddigimde 3 4 ay oluyo.onun dukkani evimize yakin.hergun onunla.sevgili gibiler valla.msjlar tlfnlar gorusmeler... bide aramadan eve gelmiyo ki.. benim zaten durumm belli... cokmu sey bekliyorum diycem ama ya sunun surasinda hamile kalmadan yani 3 uz oldugunu ogrenemeden once o kadar duskundu ki bana anlaymadigim simdi bu nie bianda tersine dondu..
Ben kilona takıldığını düşünmüyorum ama aldattığınıda düşünmüyorum. Aklı karışık belkide korkuyorSanirim ole ama ddigin gibi sacma degilmi yani ben ole zamanlar gecriyorum.ki bazen gece su diye öluyorum ama yerimden kalkamiyorum karnim.o ladar buyukki haretlerim tamamen sifir e zaten onceden de balik etliydim simdi tam oldum
Şu kesin ki sizin için de eşiniz için de artık hiçbir ley eskisi gibi olmayacak. Size tavsiyem çocuklardan başka hiçbir şeyi kafanıza takmamanız. Erkeklerin çoğu çocuk konusunda annelrri anlayamıyor ama bir süre sonra sizi anlamaya başlayacaltır. Bu süre içinde de sizin kendinize iyi bakmanız, canınızı hiçbir şeye sıkmamanız lazım ki bebekler de sağlıklı olsun. Inşallah Allah bir dert vermezse zaten doğumdan sonra en büyük derdiniz uykusuzluk olacak inşallah. Çocuklar bizim en tatlı belamız. Hayatımızın orta yerine pislettikçe onlara daha çok aşık oluyoruz. Iyi ki varlar. Sadece sabır sabır sabır. Hep mutlu olun inşallahInsallah valla ole korkuyorum ki hep bole gitcek diye aklim cikiyo.onun benden degilde benim ondan sogumam beni korkutuyo acikcasi yikilan biseyi tamir etmek bende cok zor oluyo iste.
Bence deAdam birden 3 cocuk sahibi olacagi dusuncesini kaldiramayip sizden de uzaklasmis gibi geldi bana.
Suphelenecek bir emare yoksa maalesef hamilelik depresyonuna girmis canim. Onu simdi ne kaygilar sarmistir 3 cocuga nasil yetisecegim diye bezi mamasi derken ohoo dag olmustur onun gzoundeEn ufak bi sorun olmasin hayatimda hemen buraya girer benden baska kim var diye bakar insanlardan biseyler duymak hosuma giderdi..ama icinden cikamiyorum artik.kafayi yemek uzeriyim.belki bi kac arkadas beni tanicaktir.ozellikle ilgisiz esler konusunda acilan konulara esimin ne kadar ilgili sevgiyi hissettirdigindn bahseder bundan dert yaknirdim.. ama suan o adam gitti yerine sanki baska. Biri geldi anlamiyorum.severerk zor kavusarak evlendik.3 senedir bebegimiz olmadi.oldu fakat yasamdi falan zor surecler... elimi hic birakmadi..surekli bana kendimi o.kadar degerli hissettriyodu ki aldatilmak mi asla diyodum hep.. ama suan 3 uzlerimize hamileyim.ve esimin o kadar ilgisiz sevgisiz bi zamanina denk geldiki anlatamm.. 7 aydir adamin yuzunu gormuyorum.eve gelmek.istemiyo.geldiginde elinden tlfn dusmuyo.. yada beni annesine yada benim anneme biraktiginda o gun mutlaka bi isi oluyo ve 1 2 den asagi eve gelmiyo.asil benim simdi ona ihtiyavim varken o yok.sebep bulamiyorum.. beni mi begenmiyo mu baska biri mi var anlayamdim.cok.zor bi donem geciriyorum gebeligim cok riskli hergun igneler ilaclar yerimden kalkmamam gerek ama bu onun umrunda bile.degil.hamile depresyonuna mi girdi adam ya bi insan bu kadar degisemez.cinsell yasantimiz doktor yasagin ile tamamen bitti.. zaten olacak.olsada yuzunu gormuyorum... daha az once o kadar cok agladim gelmedi gene nereye gitti diye aradim uzatma gelcm ddi ve kapatti.geldi agladigimi gordu tv sini izledi ve gitii yatti.normlade asla bole degildi gonlumu alir sarilir oper ben kus kalirim o dayanamazdi.yani bukadar micik micik olan insan nsil bu kadar degisir ? Hele dalga gecmlerini laf sokmalrini hic saymiyorum.gece surekli horluyosun uyuyamiyorum.. merdivenlerden cikamiyosun.. karninn nie bu kadar yirtildi hic gecmicekmi... 3 cocukla artik sen bi yerede gidemezsin.. bu kilolari veririsin dimi.. is yapmam yasak.bu evin hali ne.. ufff gene mi bulasik..ben supuremem evi... gibi. Alisveris yapilcak bebeklere yani zaten erken dogum olasiligi cok yuksek.. hic bisey almak istemiyo.herseyi ben dusunuyorum.daha vakit var aliriz.masaraf yapma falan ...gibi bi cok laf... ben yanlis biseymi yapiorum anlamiyorum.bi akil verin.yani bu insani.degistren ne olabilir? Tlfnnda hic bisey yok.ki ben alttan girer usttem cikarim hic bisey gizlemeyemz.surekli ortadadir.sifre falan hic yoktur.ama o zaman ne yani ne neyden suphe etcem nereye gitcem ne yapcam kafayi yicem artik.. yardim edin nolur