- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi esmerhatun66
Aslinda maddi anlamda hic skntimiz yok yani ortadan bi ust sevyedeyiz.ama su aralar borclar cok birikti ve batmanin esiginden dondurmeye calisiyolar 3 kardes calisiyolar 2 dukkan biseyler icin cabaliyolar ama olmuyo meblalar cok yuksek.. biraz zaman verim diyorum ben yipraniyorum gormuyorum ozluyorum.bugun kinustum.cunku surati cok asikti.neden bolesin ddim nasilm falan ..yuzunu gormuyorum hadi gectim gun icinde de aramiyosun artik sesinide duymuyorum neden yapiosun bunu cok uzulyorum ddm.cok bunaldim kafayi yicem hic bisey duzelmiyo napcam bn ddi.sende farkinda degilsin cok terse davraniyosun opmek istiyorum dokunma sarilcam korkuyorum evin icinde surekli asik surtalisin ne yapmami istiyosun ddi ( ben sok oldum tabi bunlari yaptigimdan hic haberim yok.zaten sert bi insanim ) ddm eve gelmiyosun ki goruyum seni surat asiyim menepoza mi girdin yoksa ddim :) kafam cok dolu bosaltamiyorum ddi hersey olacagina varir kendini bu kadar skmana banada cile cektirmene gerek yok bu yola beraber ciktik olmicaksa bosuna umut verme ddm sustu insallah ddgimi anlamistir
E problem yok diyorsun ama adam batmak üzere olduğu için kafayı yemek üzereyim diyor :)
Bence biraz anlayış göster ve üstüne gitme.
Hamilelikten kaynaklı sen yanlış anlıyorsun hal ve hareketlerini besbelli. Gayet de maddi anlamda sıkıntı var sana yansıtmamaya çalışıyor işte. İlgi alaka her zaman olmayabilir bu kAdar dert edecek birşey yok bana soracak olursan şu hamilelik sürecini stresli geçirmene değmez.