Hamileyken aniden çok kısa süreli korkmak

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar merhaba henüz yeni hamileliğim geçen haftada olmuştu dünde oldu eşim birden karşımdan gelince çığlık attım geçti gerçi hemen bebeğin kesesini dün gördüm Çok ŞÜKÜR olumsuz bir durum olmaz değilmi çünkü gebelikte ani korkmalar olabiliyormuş ALLAH isteyen herkese Bebeğini sağlıkla kucana almayı Nasip etsin Çok Aminnn

Öncelikle Rabbım saglicakla ku agina almayı nasip etsin o sekil bir korku zarar vermez bence benim esimde sagolsun 7 aylik falandim korkuttugunda iyi ki çıkmadi hemen kızanım

Öncelikle Rabbım saglicakla ku agina almayı nasip etsin o sekil bir korku zarar vermez bence benim esimde sagolsun 7 aylik falandim korkuttugunda iyi ki çıkmadi hemen kızanım
Aminnn canımm ayy sessiz sessiz geliyordu bide ama çok kısa 5 saniyelik bir şeydi ben de olumsuz bir durum olcanı sanmıyorum ama yeni olduğu içinn panik oldum sonuçta korku kaygı her hamile yaşıyordur bazı arkadaşlar kabus görüp bağırarak uyanıyordum diyor yani ama teyit etmem gerekiyor benimde işte teşekkür ederim canımmALLAH sağlıkla kucamıza aldımız günleri göstersin çok Aminnn

Arkadaşlar ani korku bebeğe zarar verirmi acaba mesela kediden sokak köpüşünden korkmak giibi normaldede korkarım ama hamişken arttı ve gene korktum dışarda yanımda sokak köpeği görünce ama bağırmadım uzaklaştım tabide varmı benim gibi olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…