Hamileyken anksiyete iç sıkıntısı

Diyar53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
11
5
86
7 haftalık hamileyim anksiyetelerim çok arttı ilaç kullanıyorum zaten panik atak hastasıydım. Duygusallaşmalarım oluyo bazen içim sıkılıyor. Benim gibi olan var mı hanımlar?

Panik atak ve yaygin anksiyete bende de var. Gebelikten once panik atak icin tedavi aldim ve sıkıntım en aza indi. Cok yalniz kalmamaya çalışıyorum ama ise tek basima gidiyorum yaklasik 30 km o yolda da her sabah mütemadiyen agliyorum , yedigim yemegin bebegime dokunacagi ihtimalini dusundugum anda bas agrisi kusma ve ishal yasiyorum ve 2 haftaya bir idrar tahlili yaptiriyorum enfeksiyon kapmis gibi hissediyorum cogu zaman kendimi.

Bendede var evde yalnizim hep ve tedirginlik korku hali var hamile kalmdan once hic boyle degildim neden boyle oluor anlamiyorum

Bende de kalp çarpıntısı vardı hamile kadar önce. Çarpıntı olunca önce kollarım olmak üzere tüm vücudum uyuşukluk gibi oluyordu. Yaşadığım yerde psikiyatri olmadığı için gidemedim. Hamile kaldım mayısta. Daha önce düşükler olduğu için geçen gün ilk kez ultrasona girdim. Kendimi nasıl kastım korkudan bilmiyorum ama o günden beri nefes almakta zorlanıyorum. Esneyerek derin nefes alabiliyorum genelde. Çok huzursuzluk veriyor bu durum. Boğulacak gibi oluyorum. Uykuda bu sorunu yaşamıyorum o yüzden psikolojik olduğuna kanaat getirdim.

Hamile kalmadan önce yazmıştım telefon yanlış yazmış.

7 haftalık hamileyim anksiyetelerim çok arttı ilaç kullanıyorum zaten panik atak hastasıydım. Duygusallaşmalarım oluyo bazen içim sıkılıyor. Benim gibi olan var mı hanımlar?
bendede var cnm malesef ankstiye bitirdi beni ama kafanı bişeylere vermek iyi geliyo

Ben de ayni sorunu yasiyorum. 6 aylik hamileyim. Kafamdan olumsuz dusunceleri atamiyorum. Surekli saplanti icindeyim. Dusuncelerin biri gidip digeri geliyor. Uykusuzluk da cekiyorum. Bebegime zarar veriyorum dusuncesi de kafamda. Bir de hep biseyleri eksik yapiyormusum gibi geliyor (yeterince beslenenedim, spor yapamadim, nefesim yetmiyor, gibi).
Esime de surekli ofkeliyim. Bana yasattiklarindan dolayi.
Surekli bir nedenle biyerlere gidip beni yanliz birakiyor. Su an da 2 haftaligina is seyahatinde. Ben de kafamdaki sorunlarla basbasayim.

Bende de olumsuz düşünceler var üstesinden gelemedim ilaç kullanıyorum 2 aylık hamile olmama rağmen. Erkekler katlanamıyor ki

Bende depresyondayım arkadaşlar uykusuzluk sknti ölüm korkusu her şey var 4 aylık hamileyim psikiyatriste gittim ilaç verdi içmez iyi olmazsan bebeğine zarar dedi kullanıyorum ama tedirginim benim gibi olan var mı ?

Bende de var kızlar;ama hormonal olduğunu düşünüyorum,rahatlatıyorum kendimi.ılık duş alıp iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.

Hormon değişikliğinden kaynaklanıyor İlk üç ay sürekli ağladım . Bende paxera kullanıyordum hamile kalınca bıraktım . O da etkiledi . 3-4 aydan sonra azalıyor. Vücut hamileliğe alışıyor. Bulunmak istemediğniz hiçbir ortama girmeyin , size iyi gelecek insanlarla görüşün . Kendinizi zorlayacak hiçbir durumun içine girmeyin . Bu 9 aylık bir süreç biticek illaki

ben de ilaç kullanıyorum aynen doktor anksiyetenin bebeğe daha çok zarar verdiğini söyledi. fakat pek işe yaradığını düşünmüyorum ilaçların. 24 haftalık hamileyim nasıl geçecek, doğunca nasıl olacak hiç bilmiyorum.

Ne kadardır ilaç kullanıyorsunuz Bayanarı?

yaklaşık 5 haftadır kullanıyorum, aslında hamile kalmadan önce kullanıyordum sonra doktor mecburen bıraktırdı ilk 3 ay sonrasında ben yine bunalıp depresif olunca 19. haftada tekrar başlattı yavaş yavaş şimdi efexor 150 kullanıyorum.

Allah şifa versin umarım iyi oluruz

Tek yapacaginiz sey ofelya thomasin cdlerini edinmekve dediklerini yapmak.
Veya emdr.yapan birini bulup bu dertten kurtulacaksiniz.

Mrb bnde sizin gibiyim nasıl geçiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…