evet belki onları düşündü ama okadar düşünceli bir insansa bi zahmet edeceği laflarıda düşünsün.aslinda bebeginizi ve sizi dusundugu icin oyle demis kesinlikle ama sinirlenince cok yanlis ifade etmis esiniz uzmeyin kendinizi de bebisi de sakin
evet belki onları düşündü ama okadar düşünceli bir insansa bi zahmet edeceği laflarıda düşünsün.aslinda bebeginizi ve sizi dusundugu icin oyle demis kesinlikle ama sinirlenince cok yanlis ifade etmis esiniz uzmeyin kendinizi de bebisi de sakin
kopmazmı ya anneliğine küfür etmiş. tamam belki seni düşündü bebği düşündü ama bukadr düşünüyorsa lafınıda bılmelı dıye düşünüyorum.sabah 6 da kalktım akşam dersim var diye yemek yaptım.bu mu hakettiğim.çamaşırı bile sabah atıp öğlen arası gelip seriyorum.tamam kendisi de temizlikte yardım eder, bazı akşamlar yemeği o yapar ama ben bu lafın üstüne yüzünü bile görmek istemiyorum.içinden bişeyler koptu sanki...
çok pardon aynı mesajı kaç kere yollamışım..
ben bebek doğunca napıcam bu mantıktaki bi adamla.şu an izne ayrılıp, haziranda tayin isteyip boşanmayı bile düşünüyorum.. abartıyor muyum bilmem ama kalbim sıkıştı o lafı duyunca. gözyaşlarımı durduramıyorum.
çok pardon aynı mesajı kaç kere yollamışım..
ben bebek doğunca napıcam bu mantıktaki bi adamla.şu an izne ayrılıp, haziranda tayin isteyip boşanmayı bile düşünüyorum.. abartıyor muyum bilmem ama kalbim sıkıştı o lafı duyunca. gözyaşlarımı durduramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?