Hamileyken antibiyotik kullananlar bakar mısınız

melike156

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
505
353
53
Selam kızlar 27 haftalık hamileyim ağır bi şekilde bademcik iltihabım oldu. Klamoks bid 1000 kullanıyorum... bugün 3. Gün olacak... doktor bebeğe zararı yok dedi ama çok korkuyorum tekmeleri azaldı 2 gündür... hala da geçmedi boğazım.. benim gibi antibiyotik kullananlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Ben kullandım canım sabak aksam 12saatte bir yani hepsini bitrdim artı parolda içmiştim ağır bi bronşit gecirmiştim hemde kanımdada enfeksiyon vardı spreyde kullandım çok şükür atlattım.benim yanlış hatrlamıyorsam 21.haftalar falandı çok şükür şindi 29.haftanın içindeyiz.çok geçmiş olsun buarada canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ben ilk çocuğumda kullandım ama ismini unuttum. Ateşim 40larda seyrediyordu, 2. cocuğumda da diş dolgusu yaptırmak zorunda kaldım ve kullandım. Çok şükür ikisi de sağlıklı. Doktorumun dediğine göre vücuttaki enfeksiyon çocuğa antibiyotikten daha çok zarar verirmiş.

Çok teşekkür ederim cevap için.. peki antibiyotik kullanırken bebeğin hareketlerinde azalma olmus muydu ?

Bende kullandım üstelik , ilk 12 hafta içinde hamile olduğumu bile bilmiyordum. Croxilex di antibiyotik , doktora sordum önemli değil gebelerde kullanıyor demişti.
İçini ferah tut , birşeycik olmamıştır...

Sağ ol canım Allah razı olsun.. ne bileyim korkuyorum bi zararı olur diye.. inşallah en kısa zamanda atlatırım

ben cipro diye 1000 lik kullandim. 3 ay gectikten sonra veriolar. ama tabi bunlarin yan etkileri yok dedi dr. ama annelik icin icini yiyo tabi. bende mantar olmustu ondan aldim ama dedgim gibi ilaca cok yuklenmemek lazim

Bende kullandim ama gebeligin cok basinda, henuz hissetmiyodum kendisini:) ama kullaniliyo bi problemmolmuyo antibiyotikten saha zararli ilaclar var gebelikte alinmamasi gereken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…