Hamileyken ayaklarınız yanıyomu??

Valla canım ayaklarım yansa keske ben yanıyorum 5.ayın başından itibaren çarşafla uyuyorum kombiyi ben kapıyorum eşim açıyor sen daha yeni başlamışsın yanmaya az daha dur anlarsın demek istediğimi :)
 
aynen sadece ayak yansa iyi gece yatinca tisortle yatiyorum uzerimi dogru durust ortmeme ragmen gece boyunca iki uc kere uzerimi degistiriyorum terden sirilsiklam oluyorum..son bikac haftadir..
 
Acayip bi yangının var bu gebeliğimde ayaklarımı ıslatıp yatıyorum üstümü örttüğüm çok nadir. Eşime sayılamıyorum sıcak basıyor herşeyden :KK43:
 
Benim elim. Ve ayağım yanıyor hep şeker falan da çıkmadı canım doktor normal dedi hormonlardan oluyor dedi
 
bende normalde çok üşüyen biriydim ama 10. haftadan sonra hep yanmaya başladım sarılmaya filan gelemiyorum gece terliorm heryerim ateş atıyo ve elim ayağım şişiyo biraz daha başta böleyse son haftaları düşünemiyoorumm :KK43:
 
Canm el ve ayaklarim cok yanıyordu senin donemlerinde. Hala ara sira yanar. Doktorum ya seker ya b12 eksikligi dedi tahlilleri yaptirdim b12 eksikliigi çıktı. Vitamin kullandim bikac gun.hemen etkisini gosterdi. Ama cok cektim o yanmadan. O soguk havalarda ayaklarimi duvara yasliyordum:)
 
X