• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken AYRILAMAK

Canım, şu an senin için en önemli şey bebeğin ve sensin. Hiçbir şeyin keyfini bozmasına izin verme.Onun yaptıklarını izle, kaydet ama umursama. Hayatının merkezine kendini koy şu an. Ha bir de şu son dönem bıraktığın okul... geri dönmeye ve mezun olmaya konsantre et beynini. Bebişini güzelce bi doğur, okulunu bitir, sonra düşün gerisini. Senin yerinde olup bebek beklemek isteyen milyonlarca kadın hatrına tadını çıkar hamileliğinin.

zaten bu kaynanalarda ne isterler gelinden anlamış değilimmm hergün gitt yine derlerkii gelmiyosunki benim kayınvalidemde haftada 2 gün giderim 3 günü kendi gelirr bide tlf la akşamları arar napıyosun diee lafada geldimi gelmiyosunuzz kiii diyo eşimin yanındaa :)) Allahtan görüşemiyozzz neysee cnm iyi yapmışsın git bi görün aradaa 1 saat 2 saat neyse otur gönül al evine git :)

doymuokı dun gittim illa kal neyse geldim bugun arıo gel kalın allahım sabır versin banaaaaaaaaaaaaa

merhabalar,
süpriz bebek mi acaba ? ondan mı eşinizin tavrı :26: yine de doğru değil tabi sonuçta yapı itibariyle hassasız hele ki hamilelik zamanı ben bekarım bilemem ama çevremden görüyorum daha da hassas oluyor bayanlr..

yok canım evlenmeden önce başladı hemen bebk yapcaz demeye bu kadar zor durdu 3 aylık hamıleyım daha bebekle ilgili çok heycanlı çok şükür

Back
X