Hamileyken ayrilmak bayrami zehir gibi gecirmek

Ylzumutcm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
531
391
23
Iyi bayramlar...
8.5 aylik hamile olan ben
4 yasinda bir oğlum da var..
Aylar önce cok mutlu olan adam bi anda Bunalimdayim mutsusuzm ayrilmak istiyorum dedi ve ailemin yanındayım . Anlaşmalı boşanmak istedi kabul ermedim bu halimle bana yaşattıklarını ödeyecek. Doğumdan sonra dava açacağım. Şimdi herkes diyor ki doğumda akli başına gelir barışırsınız. Hayatında başkası var mı diye de arastirdik öyle bişey de yok gibi görünüyor. Soruyorum size doğumda ben bu vicdansız insani çağırmalı miyim bu kadar mutluyken bana bunu neden yaşattı. Hadi doguma cagirdim diyelim geldi barışmak istedi diyelim siz olsanız affeder miydiniz bu kadar zor zamanı kendiniz aştıktan sonra ne yapayım ben böyle babayı böyle kocayı..

Şahsen doğumu haber vermezdim, numarasını silerdim, sosyal medyadan sağdan soldan engellerdim. Belki vicdansızca gelebilir ama Çocuğumla konuşturmazdım evladını düşünen bir adam annesine bu eziyeti yaşatıp yuvasını dağıtmaz, babasız büyümesini istemez (şartlar koşullar hayatlar normal devam ediyor varsayarsak)
Yani hakkımızda fikir ve Bilgi edinmesini engellerdim.
Aradığında açmazdım. Kapıma gelse kabul etmezdim. Sürüm sürümsürünene kadar affetmezdim. Bizsiz kalmak ailesinden uzak kalmak neymiş anlasın beyzade. Yazarken sinirlendim
İşin içinde aldatma varsa yüzümü göremezdi de bunalımdan sebepse bu yazdıklarımdan sonra hal ve vaziyetine göre bir yol çizerdik. Pişman olması önemli. Yoksa yine aynısını yapar. Hiç peşinden koşma. Kesin ve net!!

Ne yapmışsınız da hamileyken ayrılmak istediğini söylüyor? Çok çok ciddi bir sebep olması lazım. İnsan düşmanına bunu reva görmez. Doğuma çağırmaz ömrü billah suratını görmezdim. Çocukları girecekse 3. Kişilerin aracılığıyla gösterirdim. İğrenç bir herif de olsa baba sonuçta. En zor zamanınızda bunu size yapmamalıydı. Affedilecek hiçbir yanı yok. Ki af da istemiyor anlaşılan. Anlaşmalı ayrılmayı kabul etmeyin sürünsün pislik.

Gerçekten hic bir şey yokken mutsuzum ayrılalım mi dedi ?
Ondan önce bitkinlik , ise gitmek istememe , istah azalmasi/artması, uyku sorunları gibi şeyler var miydi?
Depresyonda filandır bence , başka ne nedenle insan mutlu iken birden bunu yapabilir ki ?

Doğuma cagirmalımıyım diye soruyorsunuz birde bana bunu yapacak ve ben doğuma cagiracam aslaaaaaaa cocuklarimin yüzünü bile gostermem öyle birine

Ne yapmışsınız da hamileyken ayrılmak istediğini söylüyor? Çok çok ciddi bir sebep olması lazım. İnsan düşmanına bunu reva görmez. Doğuma çağırmaz ömrü billah suratını görmezdim. Çocukları girecekse 3. Kişilerin aracılığıyla gösterirdim. İğrenç bir herif de olsa baba sonuçta. En zor zamanınızda bunu size yapmamalıydı. Affedilecek hiçbir yanı yok. Ki af da istemiyor anlaşılan. Anlaşmalı ayrılmayı kabul etmeyin sürünsün pislik.
Babamı öyle bir baba olmaz olsun hamile bir bayana bunu yaptıysa yazıklar olsun öyle babaya

Nasıl bir anda değişti?
Sebep olarak neyi gösteriyor
Bunalım için birikmişlik olması gerekiyor

İhtimaller üzerine konustugunuzun farkında mısınız ? Ya barışma istemezse be olacak mesela? Belki doğuma cagiracaksiniz gelmeyecek.bunları da düşündünüz mu?

Ben yerinizde olsam Karnım burnumda beni terk eden, babaevine yollayan birini cagirmam doğuma. Bilmiyor mu ne zaman olacağını aşağı yukarı.gelmek isterse arar en kotu ihtimalle.

Yuh acelesi neymiş ,her şeyin bi adabı var ,gaz vermek değil doğumu sizin bebeğin toparlanmasını bekleyebilirdi ...
Eşiniz ya ağır psikolojik rahatsızlığı var ya da hayatında biri var çok dayattı hamile halinizle bunları yaşattı ,iyi bir boşanma avukatı bulup ne tüm hesaplara mallara şerh koydurun tazminat davası ve nafaka davadı açın ,siz niye evinizde değilsiniz ki kendisi çıksın gitsin

Bence eşiniz birine aşık olmuş evet somut olarak aldatma görmemişsiniz ama yeni ilişkidisine zemin hazırlıyor. Siz bence boş hayaller kurmayın dogum unuz olsun çocukları göstermeyin bu adaöadam kocanda babada olmaz. Bir kere gözden çıkarmış daha düzen tutmaz sizin adınıza çok üzüldüm umarım çok mutlu olursunuz evlatlarınızla

Iyi bayramlar...
8.5 aylik hamile olan ben
4 yasinda bir oğlum da var..
Aylar önce cok mutlu olan adam bi anda Bunalimdayim mutsusuzm ayrilmak istiyorum dedi ve ailemin yanındayım . Anlaşmalı boşanmak istedi kabul ermedim bu halimle bana yaşattıklarını ödeyecek. Doğumdan sonra dava açacağım. Şimdi herkes diyor ki doğumda akli başına gelir barışırsınız. Hayatında başkası var mı diye de arastirdik öyle bişey de yok gibi görünüyor. Soruyorum size doğumda ben bu vicdansız insani çağırmalı miyim bu kadar mutluyken bana bunu neden yaşattı. Hadi doguma cagirdim diyelim geldi barışmak istedi diyelim siz olsanız affeder miydiniz bu kadar zor zamanı kendiniz aştıktan sonra ne yapayım ben böyle babayı böyle kocayı..
Aynı durum doğumdan hemen sonra benim başıma geldi.Anlaşmali bosanmak istedi kabul etmedim.1 ay sonra çekişmeli boşanma davası açtı.Benim durumumda kayınvalide faktörü vardı ve çocuk sorumluluğu ağır geldi.Kendini üzme hamilesin ve doğuma az kalmis ailende arkandaysa gerisi önemli değil.İlk anda insan şok oluyor herşey çok güzeldi sıkıntımız da yoktu diyosun ama aslinda koca denecek şahsiyetler bunu planlıyor sinsice biz mutluyduk diyoruz ama onlar mutluluk rolü yapmış oluyorlar.

Back
X